Укр
Рус
Лечо Консервування Болгарська кухня

Лечо з м’ясом

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

837 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Лечо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Безліч смаків і ароматів в одному горщику страви. Унікальний рецепт лечо з м'ясом, що поєднує польську, німецьку і угорську кухню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте свинячі відбивні на досить великі шматочки і приправте добре сіллю, білим перцем і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Обсмажте шматочки м'яса в сотейнику в гарячому маслі з обох боків до золотистого кольору. Перемістіть обсмажену свинину в форму для випічки на нетривалий час.

Крок - 2
03

Залийте трохи вина в сотейник після смаження м'яса, варіть деякий час, а потім полийте їм скибочки обсмаженої свинини в формі.

Крок - 3
04

В ту ж сковороду налийте олію і обсмажуйте овочі по черзі. Перед смаженням кожної наступної партії овочів змащуйте сковороду маслом. Покладіть в першу чергу попередньо подрібнену ріпчасту цибулю і часник в гаряче масло, обсмажуйте до м'якості, а потім частину перекладіть в чавунну каструлю (куди вже перемістили раніше обсмажене м'ясо), решту укладіть на чисту тарілку.

Крок - 4
05

Потім зовсім небагато прожарьте в цій же сковороді попередньо нарізані дрібно солоні огірки і перемістіть їх в каструлю з м'ясом.

Крок - 5
06

Потім обсмажте заздалегідь очищений і подрібнений болгарський перець, частину якого відправте в чавунну каструлю до решти продуктів, а другу частину на тарілку з цибулею і часником. Далі точно так само поступіть з попередньо подрібненим цукіні.

Крок - 6
07

Тепер приготуємо соус до майбутньої страви на тій же сковороді: трохи обсмажте томатну пасту, додайте консервовані часточками помідори, невелику кількість води, перемішайте і варіть близько 5 хвилин.

Крок - 7
08

Потім приправте вміст сковороди цукром, сіллю і перцем, додайте лимонну цедру і протоміть ще близько 5 хвилин. Перекладіть готовий соус в каструлю з м'ясом і овочами.

Крок - 8
09

Засипте в сковорідку червоний перець чилі і за бажанням паприку, обсмажте їх і залийте залишившогося, білого вина. Варіть, додавши дрібку цукру, ще кілька хвилин.

Крок - 9
10

М'ясо і овочі в чавунному посуді посипте орегано і полийте вином зі сковороди. Далі укладіть решту овочів, додайте в каструлю вершкове масло і коріандр. Розмішайте все і готуйте під накритою кришкою близько 45 хвилин. В кінці приготування додайте в каструлю подрібнену зелень петрушки і, перемішавши, зніміть з вогню.

Крок - 10
11

Готове лечо з м'ясом перекладіть в глибоку миску або тарілку. У верхній частині кожної порції викладіть трохи сметани і прикрасьте кількома листками петрушки.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Форшмак з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з яблуком 35 4 3 з 5 - детальніше -
Вафлі хрусткі в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі хрусткі в вафельниці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Крильця курячі запечені - покроковий рецепт, фото 1 Крильця курячі запечені 75 3 3 з 5 - детальніше -