Укр
Рус
Лечо Консервування Болгарська кухня

Лечо з ковбасою

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1123 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Лечо з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Сьогодні ми готуємо, практично обов'язкова страва літнього меню в багатьох будинках. І, ймовірно, в багатьох будинках її готують по-різному, хоча, в ній обов'язково з'являться постійні інгредієнти, тобто сезонні овочі, такі як, кабачки, помідори або болгарський перець. У цьому рецепті представлена версія лечо з ковбасою, можна також додати бекон, це смачно в будь-якому варіанті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки2.7 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи3.7 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ви можете нарізати всі інгредієнти на початку і поступово додавати їх в каструлю. Почніть з смаження ковбаси і цибулі, а інші овочі готуйте по черзі. Тобто нарізайте поступово, але в певному порядку і відразу додавайте в каструлю: спочатку ті, які готуються найдовше (наприклад, перець), і, нарешті, ті, що вимагають більш короткого часу приготування. Отже, ковбасу наріжте невеликими скибочками.

Крок - 1
02

У великій каструлі, в якій будете готувати, розігрійте рослинне масло. Покладіть нарізану ковбасу, і час від часу помішуючи, смажте на середньому вогні до легкого рум'янцю.

Крок - 2
03

Під час смаження додайте до ковбаси спеції - орегано, перець чилі і куркуму і ретельно все перемішайте.

Крок - 3
04

Під час смаження ковбаси швидко підготуйте овочі, щоб додавати їх в каструлю. Спочатку цибулю: очистіть, наріжте навпіл, а потім наріжте дрібними кубиками. Додайте подрібнену цибулю в нарізану ковбасу, перемішайте, зменшіть вогонь, і час від часу нарізайте ще інші овочі.

Крок - 4
05

Видаліть насіння з перцю і розріжте їх на більш дрібні шматочки, наприклад, на смужки. Моркву очистіть, і натріть на крупній тертці (не завжди її додають, але морква надає легку солодкість і заглушає насичений смак помідорів). Покладіть подрібнені овочі в каструлю, перемішайте і, якщо потрібно, налийте більшу кількість води, щоб вміст не пригорав.

Крок - 5
06

Потім додайте дрібно нарізаний або віджатий часник і консервовані часточками помідори, змішайте все, приправте за смаком сіллю, паприкою, орегано і зеленню. Ретельно ще раз все перемішайте, накрийте кришкою і мтоміть близько 10-15 хвилин.

Крок - 6
07

А поки підготуйте кабачки. Якщо овоч молодий, то тільки помийте, просушіть і наріжте великими часточками, якщо старше, то видаліть в ньому насіння і шкірку. Додайте нарізаний кабачок в каструлю до інших овочів, перемішайте, накрийте кришкою і готуйте ще 5-8 хвилин.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу страва готова - перевірте овочі, вони повинні бути готовими, але все ще твердими. Якщо необхідно, приправте ще трохи за смаком і можна подавати.

Крок - 8
09

Подавайте лечо з ковбасою гарячим відразу, після приготування, або остудіть. Такий лечо чудово поєднується з м'яким хлібом, а також з картоплею, крупами, рисом або кус-кусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Омлет - покроковий рецепт, фото 1 Омлет 25 2 2 з 5 - детальніше -
Бешбармак по-казахському - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак по-казахському 60 5 4 з 5 - детальніше -
Рататуй з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з овочами 75 3 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус асорті - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус асорті 30 1 2 з 5 - детальніше -