Укр
Рус
Лечо Консервування Болгарська кухня

Лечо з цукіні і цибулею

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

769 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Лечо з цукіні і цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Лечо з цукіні і цибулі - це дуже смачна, поживна, корисна і легка в приготуванні страва з великою кількістю овочів і ковбас, що ідеально підходить для літньої вечері для всієї родини. На смак він найкраще подається з рисом або хлібом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо з цукіні і цибулею" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії110 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте овоч дрібними кубиками або півкільцями. Так само наріжте на дошці тонкими кільцями копчену ковбасу (можна використовувати мисливські ковбаски).

Крок - 1
02

Тепер помістіть невелику каструлю на плиту, залийте в неї рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Покладіть в гаряче масло нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до його розм'якшення і легкої золотистості.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння часник і прямо в каструлю видавіть його зубчики через чеснокодавку. Ретельно ще раз все перемішайте і протоміть близько однієї хвилини, до появи насиченого аромату.

Крок - 3
04

Тепер покладіть в каструлю нарізану ковбасу, добре все перемішайте і залиште вміст томитися на середньому вогні.

Крок - 4
05

Далі очистіть від нутрощів і хвостика червоний болгарський перець, добре промийте його і на кухонній дошці наріжте овоч невеликими шматочками.

Крок - 5
06

Так само помийте проточною водою молодий цукіні і наріжте невеликими півкільцями. Надішліть нарізані овочі в каструлю до решти інгредієнтів, ретельно все перемішайте і залиште страву томитися далі.

Крок - 6
07

Тепер покладіть невеликі помідори в миску, залийте окропом і швидко звільніть від шкірки. Потім викладіть томати на дошку і гострим ножем наріжте їх невеликими шматочками. Надішліть нарізані овочі в каструлю і залийте водою, покривши всі продукти.

Крок - 7
08

Далі приперчіть вміст червоним і чорним меленим перцем, приправте прованськими травами і добре посоліть. Потім додайте в каструлю томатну пасту, ретельно все перемішайте і продовжуйте страву томитися, періодично помішуючи, до повної готовності (розм'якшення всіх овочів).

Крок - 8
09

Готове лечо з цукіні і цибулею охолодіть до кімнатної температури, а потім викладіть в тарілку і подавайте зі свіжим хлібом і зеленню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брускета з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Брускета з помідорами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина варена - покроковий рецепт, фото 1 Буженина варена 120 4 3 з 5 - детальніше -
Самса з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Самса з м’ясом 65 4 3 з 5 - детальніше -
Запечений короп в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечений короп в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -