Укр
Рус
Лечо Консервування Болгарська кухня

Лечо без оцту

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

857 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Лечо без оцту - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Лечо з перцю без використання оцту страва, яку люблять у багатьох країнах Східної Європи. Багато цибулі та болгарського барвистого перцю, які тушкуються з шматочками ковбаси в томатному соусі з паприкою. Це дуже смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо без оцту" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями або наріжте зовсім маленькими кубиками. Далі викладіть на кухонну дошку копчені ковбаски і наріжте їх тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Далі видаліть в болгарському перці (в цьому рецепті необхідно вибирати овоч з кількома відтінками: червоний, жовтий, зелений) хвостик і серцевину, а потім ретельно його промийте і на кухонній дошці наріжте тонкою соломкою.

Крок - 2
03

Далі помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї трохи води і розігрійте. Потім відразу засипте в каструлю нарізаний болгарський перець, накрийте ємність кришкою і залиште на слабкому вогні томитися.

Крок - 3
04

Тепер помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте, засипте в гаряче масло раніше нашатковану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до легкого розм'якшення овоча. Перекладіть обсмажену цибулю в каструлю до перцю.

Крок - 4
05

Ретельно перемішайте вміст каструлі, залийте ще трохи води, а потім знову накрийте кришкою і залиште томитися на слабкому вогні. А в звільнену сковорідку покладіть раніше нарізану ковбаску і обсмажуйте, періодично помішуючи, до появи золотистості на м'ясному продукті.

Крок - 5
06

Далі перекладіть золотисту ковбасу в каструлю до решти продуктів, долийте в разі потреби води, накрийте кришкою і залиште страву томитися приблизно на 20 хвилин.

Крок - 6
07

Потім залийте в каструлю консервовані часточками помідори в соусі, додайте трохи томатної пасти або кетчуп, очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Потім трохи посоліть вміст каструлі, приправте паприкою, ще раз все добре перемішайте і залиште томитися ще близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Готове лечо без використання оцту розкладіть в глибокі тарілки і подавайте до столу зі свіжим хлібом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня з качки - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з качки 70 5 3 з 5 - детальніше -
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1 Піца домашня (дуже проста) 40 3 2 з 5 - детальніше -
Різдвяний пунш - покроковий рецепт, фото 1 Різдвяний пунш 30 1 2 з 5 - детальніше -