Укр
Рус
Лечо Консервування Болгарська кухня

Лечо

( 4.8261 4 523 23 оцінки)

3857 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Лечо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Російська кухня, Угорська кухня, Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

Посуд: На сковороді

опис

Хочемо запропонувати рецепт лечо з перцем і ковбасою. Головне, його дуже смачно і легко приготувати. Якщо вам не подобається м'ясо, ви можете приготувати лечо без нього, але страва буде такою ж смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від лушпиння, а потім на обробній дошці наріжте ріпчасту цибулю навпіл уздовж і наріжте тонкими половинками.

Крок - 1
02

Помитий і очищений від насіння і нутрощів червоний перець чилі наріжте зовсім дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Солодкі перці ретельно промийте і очистіть від насіннєвих гнізд, викладіть на обробну дошку і наріжте їх на тонкі смужки, а потім на шматочки по кілька сантиметрів.

Крок - 3
04

Очистіть так само від лушпиння і наріжте невеликими шматочками часник. Можете зубчики видавити через чеснокодавку.

Крок - 4
05

Далі очистіть від плівки напівкопчену ковбасу і поріжте її на тонкі півкільця. Обдайте свіжі помідори окропом, акуратно очистіть їх від шкірки і наріжте невеликими скибочками.

Крок - 5
06

У каструлі ємністю близько 4 літрів розігрійте невелику кількість рослинного або оливкового масла і обсмажте в ньому, постійно помішуючи, подрібнену цибулю близько 3 хвилин, щоб овоч трохи розм'як.

Крок - 6
07

Потім додайте в каструлю нарізаний болгарський перець і червоний чилі, залийте теплу воду, перемішайте все, накрийте кришкою і томіть вміст приблизно 15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 7
08

Приблизно через 15 хвилин, коли перець стане майже м'яким, додайте в каструлю нарізані помідори, томатний концентрат (паста), засипте спеції, приправте все сіллю і чорним меленим перцем, ретельно перемішайте і томіть приблизно 10 хвилин під закритою кришкою.

Крок - 8
09

В цей час обсмажте ковбасу на сковороді без додавання жиру, щоб вона стала золотистою. Потім додайте обсмажену ковбасу в каструлю до овочів, ретельно перемішайте все і тушкуйте ще близько 5 хвилин, перевірте на смак і, якщо необхідно, приправте. Лечо з перцю і ковбаси готове, ви можете подавати його. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в тісті 0 3 50 з 5 - детальніше -
Варення з абрикосів - покроковий рецепт, фото 1 Варення з абрикосів 95 1 3 з 5 - детальніше -
Бабка морквяна - покроковий рецепт, фото 1 Бабка морквяна 60 4 3 з 5 - детальніше -