Лечо з кабачків спокушає ароматами, радує око фарбами і пестить смак. Лечо з кабачками і ковбасою підходить в якості обіду з однієї страви або в менших кількостях в якості пізнього сніданку, повноцінної вечері і навіть в якості однієї з декілька страв, що подаються на вечірці.
На кухонній дошці наріжте сало або бекон дрібними кубиками. Засипте нарізаний бекон в глибоку каструлю і добре виcмажте, постійно помішуючи.
Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями. Надішліть подрібнену цибулю в каструлю до бекону і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин.
Тепер ретельно помийте холодною водою і наріжте кільцями, не знімаючи шкірку, молодий кабачок. Надішліть нарізаний кабачок в каструлю, перемішайте все і готуйте на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин, поки овоч не стане м'яким. Додайте так само в каструлю до інших овочів попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник.
Далі додайте в каструлю попередньо очищений від нутрощів і хвостика болгарський перець, нарізаний смужками (близько 1.5 см). Смажте всі ці інгредієнти на досить сильному вогні, постійно помішуючи.
Тепер відразу ж залийте в каструлю консервовані помідори, разом з томатом. Якщо щось почне горіти на дні каструлі, немає причин нервувати - сік з овочів і томатів, скоро перетворить спопеляючий вміст в загоєння і стане відмінним додатковим ароматом.
Далі добре посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, приправте копченим солодким перцем, орегано і ретельно все перемішайте. При приготуванні їжі не забувайте дотримуватися правильної консистенції страви, яка є не суп, а овочеве лечо в соусі. Отже, накрийте каструлю з вмістом кришкою і томіть, періодично помішуючи, до розм'якшення всіх овочів. Готове лечо з кабачків подавайте до столу, попередньо охолодивши.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти