Укр
Рус
Кабачки Другі страви Чилійська кухня

Лечо з кабачків

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

648 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Лечо з кабачків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Лечо з кабачків спокушає ароматами, радує око фарбами і пестить смак. Лечо з кабачками і ковбасою підходить в якості обіду з однієї страви або в менших кількостях в якості пізнього сніданку, повноцінної вечері і навіть в якості однієї з декілька страв, що подаються на вечірці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лечо з кабачків" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії47 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

На кухонній дошці наріжте сало або бекон дрібними кубиками. Засипте нарізаний бекон в глибоку каструлю і добре виcмажте, постійно помішуючи.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її тонкими півкільцями. Надішліть подрібнену цибулю в каструлю до бекону і обсмажте, помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 2
03

Тепер ретельно помийте холодною водою і наріжте кільцями, не знімаючи шкірку, молодий кабачок. Надішліть нарізаний кабачок в каструлю, перемішайте все і готуйте на повільному вогні приблизно 25-30 хвилин, поки овоч не стане м'яким. Додайте так само в каструлю до інших овочів попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник.

Крок - 3
04

Далі додайте в каструлю попередньо очищений від нутрощів і хвостика болгарський перець, нарізаний смужками (близько 1.5 см). Смажте всі ці інгредієнти на досить сильному вогні, постійно помішуючи.

Крок - 4
05

Тепер відразу ж залийте в каструлю консервовані помідори, разом з томатом. Якщо щось почне горіти на дні каструлі, немає причин нервувати - сік з овочів і томатів, скоро перетворить спопеляючий вміст в загоєння і стане відмінним додатковим ароматом.

Крок - 5
06

Далі добре посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, приправте копченим солодким перцем, орегано і ретельно все перемішайте. При приготуванні їжі не забувайте дотримуватися правильної консистенції страви, яка є не суп, а овочеве лечо в соусі. Отже, накрийте каструлю з вмістом кришкою і томіть, періодично помішуючи, до розм'якшення всіх овочів. Готове лечо з кабачків подавайте до столу, попередньо охолодивши.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована 90 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хворост на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Хворост на сметані 45 4 2 з 5 - детальніше -
Смачна квашена капуста - покроковий рецепт, фото 1 Смачна квашена капуста 45 1 3 з 5 - детальніше -
Стейк сьомги в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк сьомги в духовці у фользі 40 3 3 з 5 - детальніше -