Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з морепродуктами

( 4.7692 4 526 26 оцінок)

2316 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ви чекаєте гостей і губитеся в роздумах, чим їх пригостити, я вас порадую - у мене в арсеналі чудовий рецепт лазаньї з морепродуктами. Більш вишуканого варіанту вам не знайти, адже ця страва, яка користується величезною популярністю, точно зачарує своїм смаком буквально з першого шматочка навіть самого вишуканого гурмана. Можливо можливо ви любите лазанью настільки, що готуєте її вже давно і досить часто, але якщо ви добре ставитеся до морепродуктів, то давайте об'єднаємо ці дві складові і в результаті отримаємо лазанью з морепродуктами. Ця смачна і досить ситна страва ідеально підійде і для святкового столу і просто для недільного сімейного обіду, задоволення отримають усі, та й з'їсти лазанью вдасться без проблем, так як вживати її краще свіжоприготованою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з морепродуктами" (на 100 грам)

  • Білки18.4 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії143 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, приступаємо до приготування необхідних інгредієнтів. Нарізаємо вимиту і обсушену зелень цибулі, пересипаємо в глибоку миску.

Крок - 1
02

Додаємо туди нарізане кубиками м'ясо омарів, консервоване м'ясо крабів, перемішуємо.

Крок - 2
03

Креветки з допомогою ножа нарізаємо і теж викладаємо в миску, усе знову змішуємо.

Крок - 3
04

Потім вміст миски посипаємо приправою для морепродуктів, добре усе ложкою перемішуємо і відставляємо поки в бік.

Крок - 4
05

У велику каструлю кладемо вершкове масло і розігріваємо на середньому вогні. Коли воно повністю розтопиться, засипаємо в масло борошно і за допомогою вінчика швидко перемішуємо, поки воно добре не з'єднається з маслом.

Крок - 5
06

Щоб борошно не встигло підгоріти, починаємо вливати тонкою цівкою вершки, весь час збиваючи цю суміш вінчиком до однорідної маси.

Крок - 6
07

Очищений від лушпиння часник дрібно січемо ножем і кидаємо в каструлю з соусом.

Крок - 7
08

Туди ж додаємо італійську приправу, посипаємо чорним перцем крупного помолу і заправляємо кошерною сіллю. Все добре за допомогою вінчика збиваємо і кип'ятимо буквально кілька хвилин. Після цього знімаємо каструлю з плити.

Крок - 8
09

На дно деко наливаємо трохи приготованого білого соусу і розправляємо ополоником по всій поверхні. Викладаємо поверх соусу 3 лазаньї лапши і викладаємо частину підготовленої суміші з морепродуктів.

Крок - 9
10

Знову змащуємо білим соусом і добре посипаємо подрібненою сумішшю італійських сирів, накриваємо ще трьома лазаньями і знову повторюємо шари продуктів.

Крок - 10
11

Викладаємо заключні три лазаньї, останні морепродукти, поливаємо соусом і посипаємо сиром. Зверху усе притрушуємо подрібненою зеленню петрушки і накриваємо лазанью фольгою.

Крок - 11
12

Деко поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів і запікаємо протягом 1 години 25 хвилин. По закінченню зазначеного часу дістаємо деко з духовки і даємо постояти близько 15 хвилин. Потім нарізаємо і подаємо до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Спартак - покроковий рецепт, фото 1 Торт Спартак 120 7 3 з 5 - детальніше -
Тертий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Тертий пиріг 90 6 3 з 5 - детальніше -
Бублики з маковою начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з маковою начинкою 180 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопляна запіканка з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляна запіканка з овочами 80 6 3 з 5 - детальніше -
Холодник дієтичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодник дієтичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка з бананами - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з бананами 65 4 3 з 5 - детальніше -