Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з куркою і шпинатом

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

903 - переглядів
0 хвилин порцій - 0 складність - 0 з 5
Лазанья з куркою і шпинатом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Лазанья з куркою і шпинатом - ніжна і легка макаронна запіканка з курячим фаршем. Незважаючи на простоту готування, страва виходить ніжною, соковитою, ароматною і неймовірно апетитною. Як в домашніх умовах зробити італійську лазанью з куркою та шпинатом, докладно написано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з куркою і шпинатом" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи17.1 гр.
  • Калорії191 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте в сковороді оливкове масло і Відведіть туди подрібнену ріпчасту цибулю з половиною орегано і майорану. Посоліть за смаком і тушкуйте до м'якості

Крок - 1
02

Додайте курячий фарш і приправте сіллю, пластівцями перцю чилі і сушеним часником. Перемішайте і смажте до готовності м'яса.

Крок - 2
03

На іншій сковороді розігрійте оливкову олію. Викладіть туди свіжий шпинат, посоліть і поперчіть за смаком і, помішуючи, тушкуйте до м'якості.

Крок - 3
04

У сотейнику розтопіть вершкове масло, всипте борошно і, постійно помішуючи, смажте 1-2 хвилини. Влийте в борошняну суміш тепле молоко, посоліть і поперчіть. Помішуючи, варіть близько хвилини.

Крок - 4
05

Всипте тертий сир пекоріно романо і чорний мелений перець, доведіть соус до кипіння і майже відразу вимкніть вогонь. Суміш не повинна стати густий!

Крок - 5
06

Влийте трохи отриманого соусу в підсмажений курячий фарш і перемішайте до однорідності.

Крок - 6
07

Рікотту відправте в миску, приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком, додайте половину орегано і майорану і перемішайте до однорідності.

Крок - 7
08

У форму для випічки налийте трохи білого соусу і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 8
09

Зверху в один шар викладіть листи лазаньї (якщо ваші макарони припускають попередню варіння, то відваріть їх заздалегідь відповідно до інструкції на упаковці).

Крок - 9
10

Покрийте лазанью рикоттой зі спеціями і розітріть її по поверхні макаронів.

Крок - 10
11

На рикотту викладіть тушкований шпинат. А на нього підсмажений курячий фарш. Полийте м'ясо білим соусом.

Крок - 11
12

Повторіть шари ще раз. В кінці присипте курку подрібненим базиліком.

Крок - 12
13

Викладіть ще один шар листів лазаньї і залийте білим соусом. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок - 13
14

Потім зніміть фольгу і викладіть на лазанью тонкі слайси моцарели. Поверніть форму в духовку ще на 10 хвилин, щоб сир розплавився. Якщо хочете, щоб він зарум'яниться, включите гриль на максимум і запікайте ще 1 хвилину. Лазанья з куркою і шпинатом готова. Вийміть її з духовки, дайте 10 хвилин настоятися, а потім наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці 120 6 2 з 5 - детальніше -
Торт Тетяна - покроковий рецепт, фото 1 Торт Тетяна 90 7 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

торт Мурашник - покроковий рецепт, фото 1 торт Мурашник 90 7 4 з 5 - детальніше -
Каша перлова на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Каша перлова на молоці 30 1 3 з 5 - детальніше -
Сухий хворост - покроковий рецепт, фото 1 Сухий хворост 50 3 3 з 5 - детальніше -
Картопляні зрази і гриби - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні зрази і гриби 55 3 3 з 5 - детальніше -