Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з куркою і грибами

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

2631 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Лазанья з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Набридли традиційні макарони або смажена картопля, хочеться чогось - то смачного і незвичайного, тоді обов'язково вам потрібно прочитати мої рекомендації і приготувати лазанью. Я вас запевняю, ви відмінно різноманітите своє меню і точно побалуєте свою сім'ю смачною вечерею. Ароматна і дуже ситна лазанья з куркою і грибами, приготована на власній кухні, не просто нагодує всю вашу сім'ю, а й викличе масу емоцій. Тим більше що готувати її абсолютно не складно, а дуже навіть цікаво. Різновидів цієї італійської страви безліч, але хочу запропонувати вам саме такий варіант, де відмінно поєднуються всі інгредієнти, а смак приємно здивує навіть будь-якого вибагливого гурмана. Ну, що, намагаємося? Рекомендую вам використовувати для приготування кожен аркуш для лазаньї, це найоптимальніший і простий варіант. І бажано взяти ті, які не потрібно відварювати, а можна використовувати сухими, вони відмінно приготуються разом з начинкою в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з куркою і грибами" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Широку катрюлю або сотейник помістіть на плиту, налийте олію і добре розігрійте. Очищені, вимиті печериці нарізати тонкими пластинками і, виклавши в каструлю, і обсмажувати на середньому вогні до золотистого кольору.

Крок - 1
02

Потім додати часник, дуже дрібно нарізаний або пропущений через прес, перемішати з грибами і трохи присмажити, поки з'явиться часниковий аромат.

Крок - 2
03

Листя шпинату, промиті холодною водою, теж помістити в каструлю з грибами, готувати, поки листя не стануть м'якими.

Крок - 3
04

На цьому етапі додати куряче м'ясо, попередньо відварене або обсмажене, і нарізане соломкою.

Крок - 4
05

Все це посолити, посипати перцем і курячим бульйоном, до речі, овочевий бульйон можна використовувати теж, смак страви від цього не постраждає ..

Крок - 5
06

Весь вміст каструлі перемішати, готувати до повного випаровування рідини. Зняти каструлю з плити і залишити остигати. Таким чином, начинка з грибів, курки і шпинату практично готова.

Крок - 6
07

Включити духовку і залишити розігріватися до 180 градусів. Тепер поставити деко, на дно розподілити соус бешамель, зверху застелити листами лазаньї. Потім знову змастити соусом і викласти частину приготовленої начинки.

Крок - 7
08

Після цього укласти скибочки сиру моцарелла і посипати тертим пармезаном.

Крок - 8
09

Тепер всю вищевказану процедуру повторити, щоб в страві було два шари курячо - грибної суміші.

Крок - 9
10

Укривши страву листами лазаньї і полив соусом бешамель, посипати добре тертим пармезаном і накрити фольгою.

Крок - 10
11

Деко помістити в духовку і запікати страву протягом півгодини. За цей час верх лазаньї повинен вкритися бульбашками. Фольгу потрібно зняти і потримати нашу страву ще трохи в духовці, буквально 5 хвилин, до золотистого кольору.

Крок - 11
12

Діставши лазанью з духовки, посипати дрібно нашаткованою зеленню петрушки і перед нарізкою трохи остудити.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лімонад - покроковий рецепт, фото 1 Лімонад 30 1 2 з 5 - детальніше -
Коржі базлама - покроковий рецепт, фото 1 Коржі базлама 80 2 3 з 5 - детальніше -
Пудинг для дітей з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг для дітей з сиру 35 2 2 з 5 - детальніше -
Баклажани в паніровці - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани в паніровці 45 3 3 з 5 - детальніше -