Набридли традиційні макарони або смажена картопля, хочеться чогось - то смачного і незвичайного, тоді обов'язково вам потрібно прочитати мої рекомендації і приготувати лазанью. Я вас запевняю, ви відмінно різноманітите своє меню і точно побалуєте свою сім'ю смачною вечерею. Ароматна і дуже ситна лазанья з куркою і грибами, приготована на власній кухні, не просто нагодує всю вашу сім'ю, а й викличе масу емоцій. Тим більше що готувати її абсолютно не складно, а дуже навіть цікаво. Різновидів цієї італійської страви безліч, але хочу запропонувати вам саме такий варіант, де відмінно поєднуються всі інгредієнти, а смак приємно здивує навіть будь-якого вибагливого гурмана. Ну, що, намагаємося? Рекомендую вам використовувати для приготування кожен аркуш для лазаньї, це найоптимальніший і простий варіант. І бажано взяти ті, які не потрібно відварювати, а можна використовувати сухими, вони відмінно приготуються разом з начинкою в духовці.
Широку катрюлю або сотейник помістіть на плиту, налийте олію і добре розігрійте. Очищені, вимиті печериці нарізати тонкими пластинками і, виклавши в каструлю, і обсмажувати на середньому вогні до золотистого кольору.
Потім додати часник, дуже дрібно нарізаний або пропущений через прес, перемішати з грибами і трохи присмажити, поки з'явиться часниковий аромат.
Листя шпинату, промиті холодною водою, теж помістити в каструлю з грибами, готувати, поки листя не стануть м'якими.
На цьому етапі додати куряче м'ясо, попередньо відварене або обсмажене, і нарізане соломкою.
Все це посолити, посипати перцем і курячим бульйоном, до речі, овочевий бульйон можна використовувати теж, смак страви від цього не постраждає ..
Весь вміст каструлі перемішати, готувати до повного випаровування рідини. Зняти каструлю з плити і залишити остигати. Таким чином, начинка з грибів, курки і шпинату практично готова.
Включити духовку і залишити розігріватися до 180 градусів. Тепер поставити деко, на дно розподілити соус бешамель, зверху застелити листами лазаньї. Потім знову змастити соусом і викласти частину приготовленої начинки.
Після цього укласти скибочки сиру моцарелла і посипати тертим пармезаном.
Тепер всю вищевказану процедуру повторити, щоб в страві було два шари курячо - грибної суміші.
Укривши страву листами лазаньї і полив соусом бешамель, посипати добре тертим пармезаном і накрити фольгою.
Деко помістити в духовку і запікати страву протягом півгодини. За цей час верх лазаньї повинен вкритися бульбашками. Фольгу потрібно зняти і потримати нашу страву ще трохи в духовці, буквально 5 хвилин, до золотистого кольору.
Діставши лазанью з духовки, посипати дрібно нашаткованою зеленню петрушки і перед нарізкою трохи остудити.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти