Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з фаршем і грибами

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

2220 - переглядів
70 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Лазанья з фаршем і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Супер легкий і швидкий рецепт лазаньї з яловичого фаршу.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з фаршем і грибами" (на 100 грам)

  • Білки13.1 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи4.4 гр.
  • Калорії160 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть на розігрів духовку. А потім помістіть глибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Киньте в гаряче масло яловичий фарш і обсмажуйте, періодично помішуючи до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 1
02

Потім додайте до фаршу очищену від лушпиння і нарізану невеликими квадратами ріпчасту цибулю, додайте дрібно нарізані мариновані печериці і обсмажуйте, помішуючи, поки цибуля не розм'якне.

Крок - 2
03

Тепер залийте в сковорідку томатний соус, добре усі перемішайте і продовжуйте томити близько 2 хвилин. Потім вимкніть вогонь і займіться приготуванням начинки для майбутньої лазаньї.

Крок - 3
04

Отже, в миску середнього розміру закиньте високої жирності сир, додайте сир Рікотта і натертий на самій дрібній тертці Пармезан.

Крок - 4
05

Потім розбийте до сирів курячі яйця і ретельно розмішайте її вміст до утворення негустої сирної суміші.

Крок - 5
06

Далі займемося приготуванням безпосередньо вже самої лазаньї. У глибоку форму для випічки викладіть раніше підготовлену м'ясну начинку, рівномірно розмістіть по всьому дну.

Крок - 6
07

Потім акуратно викладіть листя лазаньї, зверху рівномірно розподіліть сирну суміш і усипьте натертим на крупній тертці сиром сулугуні.

Крок - 7
08

Далі знову йде м'ясна начинка, ну і продовжуйте накладати шари до тих пір, поки не будуть використані усі інгредієнти, залишаючи завершальним м'ясний шар.

Крок - 8
09

Тепер накрийте форму з вмістом фольгою і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 45 хвилин.

Крок - 9
10

Після закінчення цього часу розкрийте форму і зверху на м'ясний шар посипте натертий сир пармезан. Відправте назад в духовку і випікайте ще близько 15 хвилин до повного розплавлення сиру.

Крок - 10
11

Тепер дістаньте лазанью з духовки і дайте трохи постояти. Потім викладіть на блюдо і подавайте до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Коржики - покроковий рецепт, фото 1 Коржики 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Азу з свинини - покроковий рецепт, фото 1 Азу з свинини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Смачна печеня з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Смачна печеня з яловичини 60 6 3 з 5 - детальніше -