Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья в сковороді

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

738 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лазанья в сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Лазанья в сковороді - спрощена версія класичної італійської лазаньї, яку зазвичай запікають у духовці. На сковорідці страва готується швидше і легше, але на смак нічим не поступається традиційному варіанту. Як зробити смачну лазанью в сковороді, докладно описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья в сковороді" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії159 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте в сковороді оливкове масло і підсмажте на ньому нарізану невеликими кубиками ріпчасту цибулю до прозорості.

Крок - 1
02

Всипте нарізаний часник і, помішуючи, смажте близько 5 хвилин.

Крок - 2
03

Додайте фарш з індички і, продовжуючи мішати, смажте, поки м'ясо не змінить колір (близько 5 хвилин). Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок - 3
04

Покладіть в блюдо вимиті і просушені листя шпинату і, постійного мішаючи, готуйте, поки вони не стануть м'якими.

Крок - 4
05

Надішліть в загальну масу подрібнені помідори у власному соку і будь-який томатний соус на ваш вибір. Перемішайте інгредієнти і томіть на повільному вогні 5 хвилин.

Крок - 5
06

Листи для лазаньї поламайте навпіл або на 3 частини і викладіть поверх м'яса. Ложкою втопите пасту в м'ясному соусі, щоб вона в ньому готувалася.

Крок - 6
07

Влийте воду, доведіть суміш до кипіння, накрийте сковороду кришкою і варіть вміст на повільному вогні 15-20 хвилин.

Крок - 7
08

Зніміть кришку і порціями викладіть зверху лазаньї рікотту. Присипте тертими моцарелою і пармезаном. Знову накрийте сковороду кришкою і готуйте страву ще 5 хвилин.

Крок - 8
09

Вимкніть вогонь і прикрасьте лазанью подрібненим базиліком. Дайте страві 10-15 хвилин настоятися, а потім наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Лазанья в сковороді виходить неймовірно соковитою, ніжною і ароматною. Це апетитна і ситна вечеря для всієї родини, яка легко і швидко готується.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Чоловічий каприз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Чоловічий каприз 40 3 2 з 5 - детальніше -
Горіховий соус - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус 30 2 2 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Деруни з м’ясом на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з м’ясом на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяний хліб - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяний хліб 115 1 2 з 5 - детальніше -
Хумус по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Хумус по-домашньому 25 1 2 з 5 - детальніше -
Торт «Рафаелло» без випічки - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Рафаелло» без випічки 40 4 4 з 5 - детальніше -