Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з сиром

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

2072 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Лазанья з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця лазанья з сиру легко може бути приготовлена заздалегідь і охолоджена. Спробуйте додати яловичий фарш або мелену індичку в якості додаткового шару до вашої страви, це вже точно не зіпсує її.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи7.9 гр.
  • Калорії164 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть на розігрів духову плиту, для цієї страви потрібна відразу добре прогріта духовка. А потім в глибоку миску помістіть сир Рікотта, додайте подрібнену моцарелу, натертий на самій дрібній тертці пармезан-це і стане начинкою в страві.

Крок - 1
02

Далі додайте в миску заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелень петрушки і базиліка, добросьте очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (або подрібніть за допомогою ножа). Потім дерев'яною ложкою ретельно усе змішайте до утворення однорідної сирної маси. Начинка для лазаньї готова.

Крок - 2
03

Тепер в глибоку форму для випічки залийте негустий томатний соус (якщо хочете можна використовувати негострий кетчуп) і рівномірно розподіліть по всьому дну ємності.

Крок - 3
04

Зверху на соус акуратно укладіть листя лазаньї. Потрібно укладати досить щільно один до одного, можна навіть внахлест, це стосується невеликого розміру листя.

Крок - 4
05

Далі додайте частину сирної суміші, рівномірно розподіливши поверх листя лазаньї, а потім знову нанесіть шар томатного соусу.

Крок - 5
06

Тепер знову ж укладаються листя лазаньї і повторюються шари до тих пір, поки вся сирна суміш не закінчиться, а останнім обов'язково буде томатний соус.

Крок - 6
07

Отже, коли усі необхідні продукти будуть покладені в форму для випічки, накрийте її вміст фольгою і випікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів протягом 1 години.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу приберіть з форми фольгу, усипте поверх томатного соусу залишившуся подрібнену моцарелу, знову ж рівномірно розподіливши по всьому блюду і відправте назад в духовку. Продовжуйте запікати близько 10 хвилин до повного розплавлення сиру, можна трохи довше, якщо хочете, щоб утворилася скоринка.

Крок - 8
09

Далі витягніть готову лазанью з плити, почекайте 15 хвилин, потім розділіть на порції і подавайте.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Свинина в духовці 120 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Кисле молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кисле молоко 35 1 1 з 5 - детальніше -