Ситна і смачна італійська страва, завоювала популярність у всьому світі. Приготуйте лазанью за нашим рецептом, і вона стане однією з улюблених страв у вашій родині.
Кабачки промийте і просушіть. Наріжте тонкими кружечками. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте соняшникову або оливкову олію.
Ріпчасту цибулю наріжте невеликими шматочками і всипте в жаровню. Додайте подрібнені або цілі зубчики часнику. Обсмажте протягом 2-3 хвилин.
Для приготування лазаньї можна використовувати чистий яловичий фарш. Щоб зробити готову страву соковитіше і трохи жирніше, додайте у фарш свинину в пропорції 1: 1. Викладіть перемелене м'ясо в сковороду з прянощами. Переміксуйте і продовжуйте обсмажувати, поки м'ясо не змінить колір і не перестане бути червоним.
Приготуйте глибоку круглу форму для запікання. Свинячий бекон наріжте тонкими довгими скибочками. Викладіть їх від центру форми до країв по колу. Робіть це внахлест. Зовні має залишитися досить бекону, щоб повністю покрити лазанью.
Приготуйте соус. Поставте сотейник на плиту і влийте вершки. Додайте нарізаний тонкими скибочками Чеддер і будь-який твердий сир за смаком. Готуйте на повільному вогні, поки сири повністю не зникнуть.
У форму з беконом викладіть перший шар макаронів. Можна використовувати як свіжі, так і відварені вироби. Потім розподіліть кабачки і полийте соусом. Далі розподіліть фарш і шпинат.
Повторіть шари до повного заповнення форми. Накрийте лазанью шматочками бекону. Поставте страву в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 30 хвилин. Готову страву прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти