Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з макаронами і фаршем

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

605 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лазанья з макаронами і фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ситна і смачна італійська страва, завоювала популярність у всьому світі. Приготуйте лазанью за нашим рецептом, і вона стане однією з улюблених страв у вашій родині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з макаронами і фаршем" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири22.1 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки промийте і просушіть. Наріжте тонкими кружечками. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Додайте соняшникову або оливкову олію.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю наріжте невеликими шматочками і всипте в жаровню. Додайте подрібнені або цілі зубчики часнику. Обсмажте протягом 2-3 хвилин.

Крок - 2
03

Для приготування лазаньї можна використовувати чистий яловичий фарш. Щоб зробити готову страву соковитіше і трохи жирніше, додайте у фарш свинину в пропорції 1: 1. Викладіть перемелене м'ясо в сковороду з прянощами. Переміксуйте і продовжуйте обсмажувати, поки м'ясо не змінить колір і не перестане бути червоним.

Крок - 3
04

Приготуйте глибоку круглу форму для запікання. Свинячий бекон наріжте тонкими довгими скибочками. Викладіть їх від центру форми до країв по колу. Робіть це внахлест. Зовні має залишитися досить бекону, щоб повністю покрити лазанью.

Крок - 4
05

Приготуйте соус. Поставте сотейник на плиту і влийте вершки. Додайте нарізаний тонкими скибочками Чеддер і будь-який твердий сир за смаком. Готуйте на повільному вогні, поки сири повністю не зникнуть.

Крок - 5
06

У форму з беконом викладіть перший шар макаронів. Можна використовувати як свіжі, так і відварені вироби. Потім розподіліть кабачки і полийте соусом. Далі розподіліть фарш і шпинат.

Крок - 6
07

Повторіть шари до повного заповнення форми. Накрийте лазанью шматочками бекону. Поставте страву в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 30 хвилин. Готову страву прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Макарони по флотськи - покроковий рецепт, фото 1 Макарони по флотськи 45 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Оселедець під шубою лінивий - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою лінивий 50 5 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе в домашніх умовах 50 3 3 з 5 - детальніше -
Вафельний торт - покроковий рецепт, фото 1 Вафельний торт 35 4 2 з 5 - детальніше -
Малиновий сироп на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Малиновий сироп на зиму 30 1 2 з 5 - детальніше -