Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья овочева з грибами

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

612 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лазанья овочева з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте неймовірно смачну лазанью з овочами і соусом бешамель. Від такої страви відмовитися просто неможливо. Макарони можна зробити самостійно або скористатися готовими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья овочева з грибами" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте овочеве рагу. Поставте каструлю на середній вогонь. Додайте трохи оливкового масла. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте максимально дрібно. Всипте прянощі в розігріте масло.

Крок - 1
02

Моркву очистіть, наріжте маленькими кубиками і додайте до цибулі. Таким же чином подрібніть селеру і всипте в каструлю. Обсмажте овочі протягом 3 хвилин. Додайте орегано, розмарин і пропущений через прес часник.

Крок - 2
03

Печериці ретельно вимийте і висушіть. Наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть, поперчіть, влийте курячий бульйон і переміксуйте.

Крок - 3
04

Зменшіть вогонь до мінімальних значень, накрийте кришкою і продовжуйте тушкувати суміш протягом 90 хвилин. Петрушку вимийте і висушіть. Відокремте листя і подрібніть їх гострим ножем.

Крок - 4
05

Приготуйте макарони. Якщо хочете заготовити тісто про запас, збільште кількість інгредієнтів. У велику тарілку насипте борошно в центрі зробіть поглиблення і вбийте в нього яйця. Переміксуйте їх до однорідності і додайте петрушку. Перемішайте і поступово підмішуйте в суміш борошно, до утворення однорідної маси. Продовжіть вимішувати тісто вручну протягом 10 хвилин. Загорніть масу в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.

Крок - 5
06

Розріжте охолоджене тісто на 3 частини. Пропустіть через машину для макаронів або розкачайте качалкою максимально тонко. Наріжте пласти рівними прямокутниками.

Крок - 6
07

На середньому або сильному вогні доведіть воду до кипіння, посоліть і опустіть макарони. Варіть до готовності. Акуратно витягніть прямокутники з каструлі і викладіть на рівну поверхню, застелену бавовняним рушником.

Крок - 7
08

Поки паста остигає, приготуйте соус Бешамель. Поставте сотейник на середній вогонь. Додайте лавровий лист і доведіть до кипіння.

Крок - 8
09

В окремій каструлі розтопіть вершкове масло і всипте борошно. Перемішайте до однорідного стану. Постійно помішуючи влийте молоко. Варіть 5-10 хвилин на дуже слабкому вогні. Додайте сіль, перець і мускатний горіх. Переміксуйте і зніміть з вогню.

Крок - 9
10

Розігрійте на сковороді оливкове масло. Курячі грудки наріжте тонкими слайсами. Викладіть в жаровню і обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 10
11

У глибоку ємність для запікання додайте трохи соусу Бешамель і розподіліть на дні. Наступним шаром викладіть макарони. Зверху розмістіть овочі і м'ясо.

Крок - 11
12

Змастіть соусом і посипте натертим на дрібній тертці пармезаном. Потім розподіліть макарони і повторіть шари до заповнення форми. Поставте лазанью в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин. Готову страву розділіть на порції і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Лебедине озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебедине озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Печиво Ведмедики - покроковий рецепт, фото 1 Печиво Ведмедики 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Рижик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рижик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Салат цезар з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з курячою грудкою 50 6 3 з 5 - детальніше -
Булочка з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з вишнею 60 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня м’яка карамель - покроковий рецепт, фото 1 Домашня м’яка карамель 25 1 2 з 5 - детальніше -