Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья без м’яса

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

851 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лазанья без м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте одну з найпопулярніших італійських страв. Смачна і апетитна лазанья ідеально підходить для всієї родини. Для начинки можна використовувати будь-які овочі за смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья без м’яса" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи10.3 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Глибоку форму для запікання змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Поставте на плиту велику каструлю з водою. Посоліть, додайте трохи оливкового масла і доведіть до кипіння. Акуратно опустіть макарони для лазаньї в каструлю і варіть до готовності. Відкиньте на друшляк і викладіть макарони на рівну поверхню.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте шматочками близько 1 см. Часник подрібніть гострим ножем.

Крок - 2
03

Кабачки ретельно вимийте і висушіть. Видаліть хвостики і наріжте овочі невеликими кубиками.

Крок - 3
04

Консервований смажений червоний перець відкиньте на дрібнопористе сито і дайте стекти зайвій рідині. Наріжте овоч невеликими шматочками.

Крок - 4
05

Поставте сковороду на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню всипте подрібнену цибулю. Обсмажте до напівпрозорості протягом 5 хвилин. Додайте часник, пластівці червоного перцю чилі і кабачки. Посоліть і готуйте, поки овочі не стануть м'якими.

Крок - 5
06

Всипте в жаровню червоний перець і томатний соус. Переміксуйте, додайте подрібнені листя базиліка і тушкуйте на слабкому вогні, поки суміш не загусне.

Крок - 6
07

У глибоку миску всипте сир Рікотта або творог. Вбийте яйця, посоліть і перемішайте. В окремі ємності натріть Пармезан і знежирений сир Моцарелла.

Крок - 7
08

У форму для запікання викладіть частину тушкованих овочів. Наступним шаром розташуйте макарони. Рівномірно розподіліть Рікотту і всипте частину натертих сирів. Знову викладіть овочі та повторіть шари до заповнення форми. Верхівку присипте тертим сиром.

Крок - 8
09

Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності, зніміть фольгу, для отримання золотистої скоринки. Остудіть лазанью, розділіть на порційні шматочки і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Смажені пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Смажені пиріжки 80 4 4 з 5 - детальніше -
Тертий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Тертий пиріг 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Заливне в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Заливне в мультиварці 90 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Цезар з рибою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Цезар з рибою 45 2 3 з 5 - детальніше -
Пахлава рецепт класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава рецепт класичний 65 4 3 з 5 - детальніше -
Паелья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з морепродуктами 55 3 3 з 5 - детальніше -