Укр
Рус
Лазанья Другі страви Італійська кухня

Лазанья з куркою і помідорами

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

890 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лазанья з куркою і помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Лазанья з куркою і помідорами - апетитна макаронна запіканка в італійському стилі. Начинка в лазаньї зазвичай робиться з яловичини, але в цьому рецепті використовується курячий фарш. Таким чином страва виходить більш легкою і дієтичною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лазанья з куркою і помідорами" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи15.1 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для лазаньї. Помідори, перець, цибулю і часник наріжте невеликими кубиками. Якщо використовуєте куряче філе, а не готовий фарш, пропустіть курку через м'ясорубку або подрібнити блендером. Листи лазаньї заздалегідь відваріть відповідно до інструкції на упаковці.

Крок - 1
02

Приготуйте начинку. Розігрійте в сковороді рослинне масло і, помішуючи, смажте на ньому подрібнені цибулю і часник 1-2 хвилини.

Крок - 2
03

Додайте курячий фарш і, продовжуючи мішати, смажте, поки м'ясо не змінить колір. Надішліть в загальну масу нарізані помідори і томатний кетчуп і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Приправте начинку сіллю, чорним меленим перцем, пластівцями чилі і сушеним орегано. Покладіть томатну пасту і знову перемішайте.

Крок - 4
05

Влийте курячий бульйон. Якщо немає бульйону, можете взяти звичайну чисту воду. Помішуючи, тушкуйте все разом 2-3 хвилини.

Крок - 5
06

Всипте подрібнений зелений перець (капсикум) і перемішайте, щоб остаточно випарувалася зайва волога, а потім вимкніть вогонь. Начинка для лазаньї готова.

Крок - 6
07

Зробіть білий соус. Розтопіть на сковороді вершкове масло. Коли воно повністю розійдеться, всипте борошно і розмішайте, щоб не було грудочок.

Крок - 7
08

Постійно мішаючи вміст сковороди, тонкою цівкою вливайте тепле молоко.

Крок - 8
09

Приправте соус сіллю і меленим білим перцем і, помішуючи, варіть до загустіння.

Крок - 9
10

Форму для випікання змастіть рослинним або вершковим маслом. На дно налийте трохи білого соусу.

Крок - 10
11

Поверх нього в один шар викладіть заздалегідь відварені листи лазаньї. Покрийте макарони курячою начинкою, а потім ще одним шаром білого соусу.

Крок - 11
12

Присипте соус спочатку тертим Чеддер, а потім моцарелою.

Крок - 12
13

Знову викладіть листи лазаньї і повторіть шари. Зверху посипте моцарелу сушеним орегано і прикрасьте на свій розсуд. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин (або до зарум'янювання сиру). Лазанья з куркою і помідорами готова.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1 Курячі сердечка 35 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Київський - покроковий рецепт, фото 1 Торт Київський 150 7 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти