Укр
Рус
Лаваші Випічка Норвезька кухня

Лаваш з тунцем

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1068 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Лаваш з тунцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Дізнайтеся, як зробити смачний лаваш з тунцем і овочами. Ця проста закуска з тунця дуже проста в приготуванні, але має при цьому приголомшливий смак!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лаваш з тунцем" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири13.1 гр.
  • Вуглеводи10.1 гр.
  • Калорії192 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу приготуйте спеціальний майонезний соус для майбутньої страви. Отже, в глибоку чашу або миску розбийте куряче яйце, залийте рослинне або оливкове масло.

Крок - 1
02

Тепер трохи посоліть вміст чаші і залийте оцет. Тепер очистіть від лушпиння часник і закиньте його в чашу до решти інгредієнтів, а потім за допомогою блендера ретельно все збийте, до утворення однорідної достатньої густої маси.

Крок - 2
03

У цьому рецепті можна використовувати як покупний лаваш, так і приготований самостійно. Отже, тонкий лаваш (бажано круглої форми) викладіть на стіл або обробну дошку і намажте з одного краю раніше підготовленим майонезним соусом.

Крок - 3
04

Тепер ретельно помийте під проточною водою, а потім трохи просушіть і покладіть на соус крупно нарізані листя салату. Тут можна використовувати мікс з салату (різного кольору рослина).

Крок - 4
05

Далі ретельно помийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником, а потім на обробній дошці наріжте тонкими кільцями помідор. Покладіть кільця помідора на подрібнений салат.

Крок - 5
06

Тепер помістіть невеликий сотейник з водою на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп курячі яйця і відваріть до повної готовності, приблизно 10-15 хвилин. Потім очистіть відварені яйця від шкаралупи, наріжте на тонкі часточки і покладіть поверх кілець помідора.

Крок - 6
07

Далі відкрийте акуратно баночку консервованого тунця, злийте зайве масло і за допомогою дрібного сита відокремте філе від рідини. Покладіть м'якоть тунця поверх раніше подрібнених помідорів і яєць.

Крок - 7
08

Тепер очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами, а потім посипте їм всі укладені в лаваш продукти.

Крок - 8
09

Приперчіть все, посоліть за необхідності, полийте ще невеликою кількістю майонезного соусу, а потім загорніть нижню і бічні частини коржа, закріпіть акуратно зубочистками і подавайте готовий лаваш з тунцем до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Запечена картопля з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Запечена картопля з сиром 60 4 2 з 5 - детальніше -
Пахлава - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава 50 4 4 з 5 - детальніше -
Пряник простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Пряник простий рецепт 65 3 3 з 5 - детальніше -
Чізбургер - покроковий рецепт, фото 1 Чізбургер 50 2 3 з 5 - детальніше -