Дізнайтеся, як зробити смачний лаваш з тунцем і овочами. Ця проста закуска з тунця дуже проста в приготуванні, але має при цьому приголомшливий смак!
В першу чергу приготуйте спеціальний майонезний соус для майбутньої страви. Отже, в глибоку чашу або миску розбийте куряче яйце, залийте рослинне або оливкове масло.
Тепер трохи посоліть вміст чаші і залийте оцет. Тепер очистіть від лушпиння часник і закиньте його в чашу до решти інгредієнтів, а потім за допомогою блендера ретельно все збийте, до утворення однорідної достатньої густої маси.
У цьому рецепті можна використовувати як покупний лаваш, так і приготований самостійно. Отже, тонкий лаваш (бажано круглої форми) викладіть на стіл або обробну дошку і намажте з одного краю раніше підготовленим майонезним соусом.
Тепер ретельно помийте під проточною водою, а потім трохи просушіть і покладіть на соус крупно нарізані листя салату. Тут можна використовувати мікс з салату (різного кольору рослина).
Далі ретельно помийте під проточною водою, промокніть паперовим рушником, а потім на обробній дошці наріжте тонкими кільцями помідор. Покладіть кільця помідора на подрібнений салат.
Тепер помістіть невеликий сотейник з водою на плиту і доведіть до кипіння. Покладіть в окріп курячі яйця і відваріть до повної готовності, приблизно 10-15 хвилин. Потім очистіть відварені яйця від шкаралупи, наріжте на тонкі часточки і покладіть поверх кілець помідора.
Далі відкрийте акуратно баночку консервованого тунця, злийте зайве масло і за допомогою дрібного сита відокремте філе від рідини. Покладіть м'якоть тунця поверх раніше подрібнених помідорів і яєць.
Тепер очистіть від лушпиння цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами, а потім посипте їм всі укладені в лаваш продукти.
Приперчіть все, посоліть за необхідності, полийте ще невеликою кількістю майонезного соусу, а потім загорніть нижню і бічні частини коржа, закріпіть акуратно зубочистками і подавайте готовий лаваш з тунцем до обіднього столу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти