Укр
Рус
Лаваші Випічка Грузинська кухня

Лаваш з куркою і овочами

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

730 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Лаваш з куркою і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Цю оригінальну закуску легко приготувати вдома. Любителі шаурми по достоїнству оцінять рецепт, адже лаваш з куркою і овочами - краща альтернатива вуличного фастфуду.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лаваш з куркою і овочами" (на 100 грам)

  • Білки13.8 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи18.8 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зніміть з курячої грудки шкірку і плівку. Промийте під проточною водою і наріжте невеликими кубиками. Висипте в каструлю і залийте водою так, щоб вона повністю покрила м'ясо.

Крок - 1
02

Поставте ємність на плиту і варіть курятину на середньому вогні до готовності. Після закипання посоліть м'ясо.

Крок - 2
03

У розігріту сковороду налийте олію, всипте пластівці перцю чилі, чорний мелений перець, кмин і сіль. Перемішайте і додайте подрібнену курячу грудку. Обсмажуйте протягом 1 хвилини.

Крок - 3
04

На кілька секунд покладіть на смажену курятину лаваш і злегка притисніть, щоб він ввібрав масло і спеції.

Крок - 4
05

Цибулину очистіть від лушпиння, обріжте хвостики, наріжте максимально тонкими слайсами і висипте в миску. Петрушку вимийте і підсушіть. Стебла видаліть, а листочки подрібніть і додайте в ємність з цибулею. Сюди ж висипте сумах і сіль. Перемішайте і дайте суміші трохи настоятися, щоб цибуля пустила сік.

Крок - 5
06

На робочій поверхні розстеліть лаваш. Викладіть на нього суміш цибулі. Зверху покладіть нарізані кубиками помідори і смажену курятину.

Крок - 6
07

Щільно загорніть вміст в лаваш у вигляді конверта. Розріжте закуску навпіл.

Крок - 7
08

Щоб зробити смак страви ще цікавіше, а подачу ефектніше, обсмажте лаваш на добре розігрітій сковороді-гриль без масла по 3-4 хвилини з кожного боку. Смачний і хрусткий лаваш з соковитою начинкою готовий! Подавайте на стіл у вигляді закуски або як самостійну страву з салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -
Прозорий курячий бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Прозорий курячий бульйон 60 4 2 з 5 - детальніше -
Бешамель для лазаньї - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель для лазаньї 45 1 2 з 5 - детальніше -