Укр
Рус
Запіканки Другі страви Болгарська кухня

Лапшевник із макаронів в духовці з яйцем

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

923 - переглядів
70 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Лапшевник із макаронів в духовці з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це фаворит на тиждень. Подивіться, як приготувати простий лапшевник з макаронів в духовці з яйцем з великою кількістю сиру. Це на столі затримається дуже ненадовго.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лапшевник із макаронів в духовці з яйцем" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть велику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Трохи підсоліть окріп і покладіть в нього, не ламаючи, спагетті. Варіть спагетті на слабкому вогні, помішуючи, до повної готовності близько 10-11 хвилин.

Крок - 1
02

Після приготування промийте відварені спагетті холодною водою, процідіть і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Нагрійте оливкову чи рослинну олію в каструлі середнього розміру. Покладіть в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю разом з часником.

Крок - 3
04

Як тільки цибуля стане прозорою, а часник дасть насичений аромат, додайте в каструлю яловичий фарш (власного приготування або покупний) і готуйте, поки м'ясо не підрум'яниться.

Крок - 4
05

Додайте далі в каструлю томатну пасту або можна використовувати соус і подрібнені консервовані помідори. Перемішайте і продовжуйте смажити вміст ще близько 5-7 хвилин.

Крок - 5
06

Додайте так само в каструлю бульйонний кубик або спеції (бажано Knorr) і варіть приблизно 15 хвилин. Приправте так само вміст сіллю і прованськими травами, змішайте і зніміть каструлю з вогню.

Крок - 6
07

Тепер відокремте за допомогою черпака з утвореної суміші в окрему миску трохи м'ясної начинки і відставте поки в сторону.

Крок - 7
08

Додайте приготовані раніше спагетті в сковорідку до залишеної м'ясної начинки і ретельно все перемішайте між собою. Залийте так само в каструлю попередньо збиті курячі яйця і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Змастіть круглу форму для випічки вершковим маслом, викладіть в неї підготовлену суміш спагетті з фаршем і рівномірно розгладьте за допомогою кухонної лопатки по всій ємності.

Крок - 9
10

Потім розкладіть поверх макаронної маси раніше відібрану м'ясну начинку і посипте все попередньо натертим на самій великій тертці твердим сиром. Надішліть форму з майбутньою стравою в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

Крок - 10
11

Прикрасьте приготований лапшевник із макаронів з яйцем, приготований в духовці, нарізаним базиліком і подавайте

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп 50 4 3 з 5 - детальніше -
Плов зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Булочка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з сиром 60 3 3 з 5 - детальніше -