Це фаворит на тиждень. Подивіться, як приготувати простий лапшевник з макаронів в духовці з яйцем з великою кількістю сиру. Це на столі затримається дуже ненадовго.
Помістіть велику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Трохи підсоліть окріп і покладіть в нього, не ламаючи, спагетті. Варіть спагетті на слабкому вогні, помішуючи, до повної готовності близько 10-11 хвилин.
Після приготування промийте відварені спагетті холодною водою, процідіть і відставте на час в сторону.
Нагрійте оливкову чи рослинну олію в каструлі середнього розміру. Покладіть в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю разом з часником.
Як тільки цибуля стане прозорою, а часник дасть насичений аромат, додайте в каструлю яловичий фарш (власного приготування або покупний) і готуйте, поки м'ясо не підрум'яниться.
Додайте далі в каструлю томатну пасту або можна використовувати соус і подрібнені консервовані помідори. Перемішайте і продовжуйте смажити вміст ще близько 5-7 хвилин.
Додайте так само в каструлю бульйонний кубик або спеції (бажано Knorr) і варіть приблизно 15 хвилин. Приправте так само вміст сіллю і прованськими травами, змішайте і зніміть каструлю з вогню.
Тепер відокремте за допомогою черпака з утвореної суміші в окрему миску трохи м'ясної начинки і відставте поки в сторону.
Додайте приготовані раніше спагетті в сковорідку до залишеної м'ясної начинки і ретельно все перемішайте між собою. Залийте так само в каструлю попередньо збиті курячі яйця і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Змастіть круглу форму для випічки вершковим маслом, викладіть в неї підготовлену суміш спагетті з фаршем і рівномірно розгладьте за допомогою кухонної лопатки по всій ємності.
Потім розкладіть поверх макаронної маси раніше відібрану м'ясну начинку і посипте все попередньо натертим на самій великій тертці твердим сиром. Надішліть форму з майбутньою стравою в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Прикрасьте приготований лапшевник із макаронів з яйцем, приготований в духовці, нарізаним базиліком і подавайте
Випадкові рецепти