Укр
Рус
Курка Другі страви Японська кухня

Локшина удон з куркою

( 4.8235 4 517 17 оцінок)

3526 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Локшина удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Локшина удон - cтрава, яка завітала до нас з східно-азіатської кухні. Цей вид макаронних виробів роблять з мінімального набору інгредієнтів, а саме борошна, води і солі. Удон вважається певним фастфудом, оскільки дуже швидко готується, і тому користується неабиякою популярністю як серед студентів або робочих, які вважають за краще по-швидкому приготувати що-небудь їстівне, так і серед поціновувачів смачної їжі. Локшина удон вдало поєднується з великою кількістю різних продуктів, що робить цю страву універсальною, яка підходить майже всім, адже кожен зможе скомбінувати разом з цією локшиною відповідні за смаком інгредієнти. Ми рекомендуємо вам випробувати наш рецепт локшини удон з куркою і самостійно оцінити всі плюси цієї страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Локшина удон з куркою" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи17.8 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Удон сама по собі навряд чи справить незабутнє враження, але в поєднанні з додатковими інгредієнтами, вона перетворюється в прекрасну страву. Приготувати локшину удон з куркою - завдання цілком посильне навіть для дебютантів на кухні. Спочатку займемося м'ясом. Куряче філе, а саме рекомендуємо використовувати грудку, чистимо від плівок і миємо, а потім нарізаємо на невеликі шматочки.

Крок - 1
02

Після цього ставимо на плиту сковорідку, наливаємо трохи оливкового масла і обсмажуємо на ньому курятину. Готуємо на середньому вогні до появи рум'яної скоринки.

Крок - 2
03

Поки курятина готується, миємо червону капусту і дрібно її шаткуємо. Також можна попередньо замочити зелені боби. Це незрілі плоди, які широко використовуються в кулінарії і є дуже корисними.

Крок - 3
04

Ще гарненько миємо соєві паростки. Цей інгредієнт теж має велику цінність, окрім того ще й надає цікавий смак страві. Також чистимо від шкірки моркву і натираємо її на тертці. Якщо у вас спеціальна терка для корейської моркви - використовуйте її, такий спосіб нарізки додасть страві більш красивий вигляд.

Крок - 4
05

Отже, доводимо курятину до готовності, після чого знімаємо м'ясо з пательні і поки відставляємо його в сторону.

Крок - 5
06

У цю ж сковорідку додаємо оливкову олію і викладаємо нарізану капусту, соєві паростки, моркву і зелені боби. Періодично помішуючи, підсмажуємо їх, поки вони не стануть м'якими. На це піде близько 10 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом ставимо на вогонь каструлю з водою, і коли вона закипить, кидаємо локшину. Варимо її буквально кілька хвилин і знімаємо з вогню. Звичайно ж її краще відцідити за допомогою друшляка.

Крок - 7
08

Тепер переходимо до завершального етапу приготування нашої страви. У сковорідку з овочами викладаємо локшину і підсмажене куряче м'ясо, тепер поливаємо все це соусом теріякі і ретельно перемішуємо.

Крок - 8
09

Залишимо на вогні дійти до готовності ще на пару-трійку хвилин, злегка помішуючи, а потім знімаємо і викладаємо на тарілку. Відмінний варіант - посипати зверху подрібненою зеленою цибулею, нарізаними кільцями перцю чилі, листям свіжого базиліка або насінням кунжуту. Ось таким простим способом ми приготували красиву, апетитну страву з прекрасним оригінальним смаком.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Голубці з фаршем і рисом - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з фаршем і рисом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Салат ніжність з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат ніжність з чорносливом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Желе з фруктами - покроковий рецепт, фото 1 Желе з фруктами 45 3 3 з 5 - детальніше -