Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Лангет з яловичини в сметанному соусі

( 4.8824 4 517 17 оцінок)

2125 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Лангет з яловичини в сметанному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Справжні ласощі для любителів смачного м'яса - це звичайно ж, лангет. Така м'ясна страва являє собою тонкі довгі скибочки яловичого філе, які обсмажуються на сковороді. Лангет з яловичини - страва, яка має надзвичайно апетитний вигляд і не менш прекрасний смак. Ми пропонуємо вам приготувати відмінний варіант цієї страви, а саме лангет з яловичини в сметанному соусі. Саме сметана перетворює яловичину в справжній делікатес, який просто тане в роті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лангет з яловичини в сметанному соусі" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири12.7 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії176 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Крім відмінних смакових якостей лангет з яловичини ще має одну перевагу - це швидкість і простота в приготуванні. Для того, щоб створити цю смачну страву, вам слід спочатку підготувати м'ясо. Звичайно ж ідеально підійде вирізка. Це найкраща частина філе яловичої туші, в якій немає прошарків жиру. М'ясо бажано використовувати свіже, а не заморожене. Отже, яловичину потрібно сполоснути під водою і промокнути паперовими рушниками. Потім нарізаємо її на стейки, товщиною не більше 1 сантиметра.

Крок - 1
02

Потім м'ясо потрібно трохи відбити. Для цього ножем легенько постукуємо по кожному шматочку, таким чином у нас утворюються невеликі тріщинки, за допомогою яких м'ясо краще промаринуется.

Крок - 2
03

Після того як яловичі стейки будуть готові, складаємо їх в глибоку ємність і заливаємо сметаною. Також кидаємо сіль і мелений перець.

Крок - 3
04

Ще сюди ж відправляємо мелені паприку і коріандр, а в кінці додаємо листочки свіжого розмарину, які відриваємо від гілочки. Все це перемішуємо, після чого накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо її в холодильник на півгодини.

Крок - 4
05

Після того, як яловичина замаринується, дістаємо її з холодильника і підсмажуємо на розігрітій з рослинним маслом сковорідці або грилі. Обсмажувати рекомендуємо по 1,5-2 хвилини з кожного боку на середньому вогні. За цей час яловичина як слід прожариться, але завдяки сметані, залишиться соковитою і м'якою.

Крок - 5
06

Готовий лангет з яловичини в сметанному соусі красиво викладаємо на тарілку і швидше пригощаємо домочадців своїм творінням. Ця м'ясна страва настільки вдала, що відмінно підійде і на звичайну сімейну вечерю, і на застілля з гостями. М'яка, ніжна, ароматна, ситна і надзвичайно смачна страва, яка вражає простотою в приготуванні і таким високим кулінарним рівнем.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня з лосятини - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з лосятини 115 6 3 з 5 - детальніше -
Фондан з какао - покроковий рецепт, фото 1 Фондан з какао 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Панкейкі з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі з яблуками 55 4 3 з 5 - детальніше -
Пасха в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пасха в духовці 120 3 3 з 5 - детальніше -
Бешамель з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель з молоком 50 1 2 з 5 - детальніше -
Форель, запечена цілою - покроковий рецепт, фото 1 Форель, запечена цілою 55 4 3 з 5 - детальніше -