Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Лангет з телятини

( 5.0000 5 517 17 оцінок)

1491 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Лангет з телятини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Лангет - проста м'ясна страва, яку не складно приготувати в домашніх умовах. Якщо перевести з французької мови, то лангет це язик. Саме так виглядають відбиті шматки м'яса приправлені тільки сіллю і перцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лангет з телятини" (на 100 грам)

  • Білки17.6 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Телятину, краще взяти свіжу вирізку, промийте під холодною водою і обсушіть паперовим рушником. Наріжте м'ясо поперек волокон на порційні шматочки товщиною приблизно до 1,5 сантиметрів.

Крок - 1
02

Кожен шматок відбийте дерев'яним молотком, добре посоліть і приправте чорним меленим перцем (також ще можна запанірувати м'ясо в борошні або в панірувальних сухарях).

Крок - 2
03

На плиту поставте сковороду, бажано з високими бортиками. Викладіть в неї все нарізане м'ясо, склавши один на одного. Накрийте сковороду кришкою і протушкуйте м'ясо на невеликому вогні, поки воно не пустить сік.

Крок - 3
04

Коли ви побачите, що в сковороді вже є рідина, зніміть кришку і додайте вершкове масло, воно додасть м'ясу м'якості і соковитості, накрийте знову кришкою.

Крок - 4
05

Часник очистіть від лушпиння і промийте. Наріжте на невеликі часточки або видавіть через чеснокодавку. Подрібнений часник висипте на шматочки м'яса і акуратно розподіліть його по всій поверхні.

Крок - 5
06

Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте м'ясо на середньому вогні до майже повного випаровування рідини. Часник в цей час віддасть свій аромат і стане м'яким.

Крок - 6
07

Підготуйте тарілку для подачі лангету. Покладіть на неї кілька листочків зеленого салату (попередньо помитого і висушеного). Потім покладіть м'який і ароматний лангет. За бажанням можете посипати свіжою ріпчастою цибулею. Також лангет можна подати з запеченими на грилі або в духовці овочами, свіжим салатом або картопляним пюре. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -
Ростбіф з яловичини на кісточці - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з яловичини на кісточці 80 6 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з рибною начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з рибною начинкою 55 4 3 з 5 - детальніше -
Хек з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек з овочами 65 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пюре із зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Пюре із зеленого горошку 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг шоколадний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу 60 3 3 з 5 - детальніше -