Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Лангет з телятини

( 5.0000 5 517 17 оцінок)

1744 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Лангет з телятини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Лангет - проста м'ясна страва, яку не складно приготувати в домашніх умовах. Якщо перевести з французької мови, то лангет це язик. Саме так виглядають відбиті шматки м'яса приправлені тільки сіллю і перцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лангет з телятини" (на 100 грам)

  • Білки17.6 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Телятину, краще взяти свіжу вирізку, промийте під холодною водою і обсушіть паперовим рушником. Наріжте м'ясо поперек волокон на порційні шматочки товщиною приблизно до 1,5 сантиметрів.

Крок - 1
02

Кожен шматок відбийте дерев'яним молотком, добре посоліть і приправте чорним меленим перцем (також ще можна запанірувати м'ясо в борошні або в панірувальних сухарях).

Крок - 2
03

На плиту поставте сковороду, бажано з високими бортиками. Викладіть в неї все нарізане м'ясо, склавши один на одного. Накрийте сковороду кришкою і протушкуйте м'ясо на невеликому вогні, поки воно не пустить сік.

Крок - 3
04

Коли ви побачите, що в сковороді вже є рідина, зніміть кришку і додайте вершкове масло, воно додасть м'ясу м'якості і соковитості, накрийте знову кришкою.

Крок - 4
05

Часник очистіть від лушпиння і промийте. Наріжте на невеликі часточки або видавіть через чеснокодавку. Подрібнений часник висипте на шматочки м'яса і акуратно розподіліть його по всій поверхні.

Крок - 5
06

Закрийте сковороду кришкою і тушкуйте м'ясо на середньому вогні до майже повного випаровування рідини. Часник в цей час віддасть свій аромат і стане м'яким.

Крок - 6
07

Підготуйте тарілку для подачі лангету. Покладіть на неї кілька листочків зеленого салату (попередньо помитого і висушеного). Потім покладіть м'який і ароматний лангет. За бажанням можете посипати свіжою ріпчастою цибулею. Також лангет можна подати з запеченими на грилі або в духовці овочами, свіжим салатом або картопляним пюре. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки в сковороді 50 4 3 з 5 - детальніше -
Гамбургер з курячою котлетою - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер з курячою котлетою 35 3 2 з 5 - детальніше -
Гавайський коктейль - покроковий рецепт, фото 1 Гавайський коктейль 20 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Люля-кебаб з яловичини в беконі - покроковий рецепт, фото 1 Люля-кебаб з яловичини в беконі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Роли з тунцом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з тунцом 50 2 3 з 5 - детальніше -