Укр
Рус
Лагман Перші страви Узбецька кухня

Лагман з фаршем

( 4.7838 2 537 37 оцінок)

17046 - переглядів
120 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Лагман з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Для тих, кого лякають вишукані назви страв, хочу повідомити, що лагман - це, насправді, дуже ситний і насичений суп з локшиною. Рецептів і різновидів цієї страви існує досить чимало, кожен має свою привабливість, але швидше за все, кожна господиня зможе при бажанні зробити його апетитним і ароматним. Відразу хочу зауважити, що в залежності від того, скільки додати рідини, ця страва може бути і не зовсім супом. Головне, в процес готування вкласти душу, і ваша страва буде неймовірно смачною. Щоб приготування обіду для всієї родини не було занадто клопітким, пропоную варіант трохи полегшений - лагман з фаршем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лагман з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири3.5 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії75 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Лагман готується по-різному, справа ця трохи копітка, але результат завжди радує. У нашому випадку використовуємо не м'ясо, а готовий фарш, тому з трохи спрощеним варіантом цієї страви впорається будь-який, навіть недосвідчений кулінар. Ну що, ви готові розглянути як готується смачний, ситний і простий лагман з фаршем? Тоді насамперед готуємо інгредієнти. Якщо на вашій кухні не знайдеться запасів локшини, страва нітрохи не гірше виходить і зі спагеті. У глибокому казанку або каструлі кип'ятимо воду і опускаємо в неї спагетті. Накриваємо кришкою і відварюємо спагетті до готовності.

Крок - 1
02

Ще для цієї страви нам знадобиться соус ваджа, за приготування якого ми і беремося. Червону цибулю чистимо від лушпиння, миємо й нарізаємо кубиками.

Крок - 2
03

В окремій ємності томатну пасту трохи розводимо водою до консистенції густого соусу.

Крок - 3
04

У глибокий казанок наливаємо рослинне масло і кидаємо 3 ложки нашаткованої цибулі, перемішуємо і додаємо подрібнений часник. Ще раз змішуємо і викладаємо нарізаний дрібними шматочками перець халапеньо.

Крок - 4
05

Трохи всі інгредієнти пасируємо, а потім додаємо підготовлену томатну пасту. Добре перемішуємо кулінарною лопаткою, щоб не підгоріло і залишаємо на слабкому вогні.

Крок - 5
06

У сковорідку вливаємо олію, кидаємо рубану червону цибулю, колечка зеленої цибулі, а також викладаємо фарш. Добре розминаємо продукти кулінарною лопаткою, перемішуємо і смажимо.

Крок - 6
07

Потім переміщаємо фарш в казанок, де готується ваджа, змішуємо. У сковорідку, де смажився фарш, додаємо рослинне масло, додаємо крупно нарізану цибулю, колечка зеленої цибулі і помідори, нарізані кружальцями.

Крок - 7
08

Далі кидаємо в сковорідку спеції і додаємо трохи болгарського перцю, нарізаного часточками, підсмажуємо до м'якості овочів.

Крок - 8
09

В казанок з соусом засипаємо коричневий цукор, чорний мелений перець і кидаємо лавровий лист. Також додаємо кмин і посипаємо паприкою. Тепер в казанок з соусом перекладаємо відварені спагетті і перемішуємо.

Крок - 9
10

Тим часом в готові помідори додаємо кмин, солимо і кидаємо дрібно різаний часник, доливаємо соєвий соус. Перемішуємо і перекладаємо в казанок зі спагеті.

Крок - 10
11

Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Після цього відкриваємо кришку і добре перемішуємо лагман. Готову страву викладаємо на тарілки і прикрасивши листочками петрушки, подаємо до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Дієтична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична окрошка 45 6 3 з 5 - детальніше -
Салат «Жозефіна» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Жозефіна» 50 4 3 з 5 - детальніше -