Укр
Рус
Лагман Перші страви Узбецька кухня

Лагман з редькою

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

2306 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Лагман з редькою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: В казані

опис

Що по своїй суті лагман, знає кожна господиня, яка цікавиться азіатською кухнею. Звичайно ж, це делікатна локшина, не зовсім звичайної форми, з м'ясною підливою і прянощами. Існують безліч різних варіантів лагмана, і будь-який з них можливо приготувати в домашніх умовах. Звичайно, якщо ви новачок в приготуванні такої страви, то вам будуть корисні наші рекомендації і поради. Я хочу вам запропонувати відійти від традицій, і приготувати оригінальний лагман з редькою, воістину незвичайне частування з унікальним смаком і ароматом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лагман з редькою" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири5.6 гр.
  • Вуглеводи8.6 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Невеликий казанок помістіть на плиту, налийте в нього рослинне або оливкове масло і гарненько прогрійте. Далі в киплячу олію покладіть попередньо вимите, просушене і нарізане на невеликі шматки м'ясо яловичини. Обсмажуйте м'ясо, не забуваючи постійно помішувати.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння зубчики часнику і покладіть в спеціальну ступку для подрібнення приправ. Потім помийте під проточною водою, дрібно наріжте (можна навіть з насінням) червоний перець чилі. Надішліть і його в ступку до часнику.

Крок - 2
03

Ретельно перетріть часник з перцем до стану пюре, а потім відправте в казанок до м'яса. Далі приправте м'ясо коріандром, сухою куркумою. Приперчіть чорним і білим меленим перцем, рясно посоліть. Перемішайте добре вміст казанка і залиште м'ясо томитися ще на деякий час.

Крок - 3
04

Потім очистіть від лушпиння цибулю, наріжте тонкими півкільцями, а потім відправте до м'яса і, перемішавши, продовжуйте смажити до розм'якшення цибцлі. За необхідності додайте в ємність рослинне масло, щоб м'ясо не пристало до дна.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою редьку і молоду моркву, очистіть від шкірки. Потім поріжте моркву і редис тонкою соломкою, скористайтеся овочерізкою або наріжте спеціальним ножем. Помістіть нарізані овочі в глибоку миску.

Крок - 5
06

Потім очистіть від нутрощів і видаліть хвостик в солодкому перці. Наріжте його соломкою, а потім відправте в миску до редису з морквою і добре перемішайте. Далі помістіть нарізані овочі в казанок до м'яса, перемішайте і, накривши кришкою, залиште томитися до їх розм'якшення, близько 15 хвилин. За необхідності долив трохи води.

Крок - 6
07

Потім залийте вміст казанка водою, додайте томатну пасту і залиште вміст томитися на слабкому вогні ще близько 25 хвилин.

Крок - 7
08

А самі помістіть невелику каструлю з підсоленою водою на плиту і закип'ятіть. Потім засипте в окріп локшину (можна використовувати спагетті) і варіть, помішуючи, близько 13 хвилин. Потім зніміть з вогню готову локшину, промийте холодною водою і відставте на нетривалий час в сторону.

Крок - 8
09

Тепер займіться спеціальним гострим соусом для подачі. У ступку для подрібнення помістіть очищені зубчики часнику і нарізані кільця червоного перцю чилі. Приправте паприкою, додайте трохи аджики і добре все розітріть в однорідну суміш. Далі засипте в ступку сіль, чорний мелений перець, залийте доведену до кипіння оливкову олію і ще раз все перемішайте.

Крок - 9
10

Тепер викладіть відварену локшину в глибоку миску, полийте раніше приготовленим овочевим поливанням, приправте заздалегідь підготовленим гострим соусом і подавайте лагман з редькою до обіду.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою 45 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з буряка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Салат з буряка з часником 20 2 2 з 5 - детальніше -