Укр
Рус
Лагман Перші страви Китайська кухня

Лагман по татарськи

( 4.7931 4 529 29 оцінок)

3188 - переглядів
95 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Лагман по татарськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Лагман по татарськи - традиційна страва татарської кухні, що представляє собою домашню локшину з підливою з баранини і овочів. Як приготувати її у себе на кухні допоможе цей рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Лагман по татарськи" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири4.5 гр.
  • Вуглеводи17.3 гр.
  • Калорії133 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте в чаші міксера або кухонного комбайна просіяне борошно, сіль, куряче яйце і теплу воду, щоб вийшло густе, гладке тісто (вимісіть на високій швидкості приблизно 10 хвилин).

Крок - 1
02

Перемістіть готове тісто в глибоку миску, накрийте його поліетиленовою плівкою і відставте в сторону, по крайній мірі, на годину при кімнатній температурі або на ніч в холодильнику.

Крок - 2
03

Викладіть підготовлене тісто на посипану борошном робочу поверхню, за допомогою качалки розкачайте його в пласт (не сильно розгортайте, щоб лист був досить товстим), а потім наріжте його на смужки однакової товщини.

Крок - 3
04

Прокрутіть кожну смужку акуратно руками на робочій поверхні, щоб подовжити її в циліндр. Перекладіть смужки тіста (скручуючи з центру по всьому колу ємності) на змащене рослинною або оливковою олією блюдо. Потім обережно промажте маслом поверх укладене тісто і накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте тісту відпочити, поки ви приготуєте соус.

Крок - 4
05

Для цього помістіть сотейник на плиту. Покладіть в нього фарш з баранини і, помішуючи, обсмажте приблизно 3 хвилини, до зникнення яскравого відтінку в м'ясі.

Крок - 5
06

Потім додайте в сотейник заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, подрібнений часник. Звільнену від шкірки і нарізану соломкою моркву, а так же очищений і нарізаний великими скибочками болгарський перець. Перемішайте все і протоміть близько 3 хвилин.

Крок - 6
07

Далі додайте в сотейник, дрібно нарізаний перець халапеньо, подрібнений помідор, спаржу (соломкою) і нашатковану зелену цибулю. Тепер щедро посоліть вміст сотейника і, помішуючи, протоміть, близько 5 хвилин. Потім залийте все бульйоном і варіть, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 7
08

Тепер розтягніть і трохи стисніть смужки тіста, провівши рукою по довжині циліндра. Продовжуйте формувати тісто, тримаючи кожен край в одній руці, і повільно відриваючи один від одного. Складіть тісто навпіл, на чверті і продовжуйте розтягувати, доки індикатор тіста не досягне бажаної товщини.

Крок - 8
09

Доведіть до кипіння каструлю з підсоленою водою, покладіть в неї приготовлену локшину з тіста і варіть, поки вона не спливе на поверхню, близько 2 хвилин. Злийте локшину, викладіть в глибоку миску, полийте раніше приготовленим соусом і подавайте чудовий лагман по-татарськи до обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Ліниві голубці - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві голубці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Окрошка на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на сметані 30 6 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички 50 2 3 з 5 - детальніше -
Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -