Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Китайська кухня

Китайський курячий суп

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1004 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Китайський курячий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Китайський курячий суп - апетитна і навариста перша страва з курки з овочами та спеціями. Це один із найкращих рецептів приготування курячого супу: швидкий, нескладний і завжди з ідеальним результатом. Хоча страва китайська, вам знадобляться прості та доступні інгредієнти. Продукти ми попередньо посмажимо на грилі, але, якщо у вас немає такої можливості, можна запекти їх у духовці. Вийде теж смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайський курячий суп" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії57 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти супу. Курку обробіть на шматочки, вимийте і просушіть паперовими рушниками. Зелень та овочі, крім часнику, промийте під проточною водою. Одну часникову голівку розберіть на зубчики і очистіть від лушпиння, а другу, не очищаючи, розріжте навпіл.

Крок - 1
02

На шкірі курки зробіть кілька поперечних надрізів. Викладіть шматочки курятини в миску, влийте трохи олії, посоліть і поперчіть до смаку. Сіль бажано використати чорну. Перемішайте вміст миски, щоб олія та спеції рівномірно розподілилися по курці.

Крок - 2
03

Замариноване м'ясо викладіть на розігріту решітку гриля. Туди ж відправте овочі для супу, включаючи головку часнику, що розрізали навпіл. Якщо немає гриля, запікайте продукти в духовці або підсмажте на сковороді.

Крок - 3
04

Готову курку та овочі розкладіть по окремих мисках. З запечених перців зніміть шкірку. Так само зробите з помідорами.

Крок - 4
05

Помідори та солодкий перець наріжте дрібними кубиками. Гострий залиште як є.

Крок - 5
06

З запеченої половини часнику витягніть зубчики і поріжте ножем.

Крок - 6
07

Дрібно наріжте петрушку та любисток. Якщо немає любистку, можете використовувати тільки петрушку або додати будь-яку іншу зелень на ваш вибір.

Крок - 7
08

Очищені зубчики часнику відправте в подрібнювач, влийте трохи води і перебийте до однорідності.

Крок - 8
09

Відправте в каструлю подрібнені помідори та солодкий перець. Додайте дрібнопорізаний запечений часник.

Крок - 9
10

Влийте гарячу воду, щоб вона злегка покрила овочі, і перемішайте. Коли суміш почне закипати, відправте туди гриль. Посоліть до смаку. Готуйте 10 хв.

Крок - 10
11

Через зазначений час додайте в курячий суп гострий запечений перець, подрібнену зелень і часникове пюре.

Крок - 11
12

Ретельно перемішайте вміст каструлі та вимкніть вогонь. Дайте страві трохи настоятися і подавайте на стіл. Китайський курячий суп виходить дуже наваристим, насиченим та ароматним. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Іспанська паелья - покроковий рецепт, фото 1 Іспанська паелья 80 6 4 з 5 - детальніше -
Справжній рецепт гамбургера - покроковий рецепт, фото 1 Справжній рецепт гамбургера 55 5 2 з 5 - детальніше -
Желе Бите скло - покроковий рецепт, фото 1 Желе Бите скло 30 3 2 з 5 - детальніше -