Укр
Рус
Каші Другі страви Марокканська кухня

Кускус по-мароканськи

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

869 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кускус по-мароканськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Кускус по-мароканськи - цікава східна страва у вигляді риби з гарніром. Риба в даному рецепті - смажений лосось. Ми розповімо, як його смачно приготувати і подати зі спаржею і кабачками на подушці з кускусу з томатним соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кускус по-мароканськи" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи10.2 гр.
  • Калорії104 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть кускус в миску, залийте окропом, посоліть і додайте гілочку чебрецю. Накрийте миску кришкою і поки відставте.

Крок - 1
02

Розігрійте на плиті суху антипригарну сковороду. Половину філе лосося наріжте невеликими шматочками, а другу надріжте в декількох місцях з боку шкурки.

Крок - 2
03

Посоліть і поперчіть рибу за смаком і відправте більший шматочок на сковороду шкіркою вниз. Притисніть лосося рукою, щоб шкурка не згорнулася. Коли вона злегка схопиться, додайте на сковороду інші шматочки.

Крок - 3
04

Спаржу наріжте брусочками.

Крок - 4
05

Вилийте на сковороду з рибою рослинне масло і обсмажте на ньому спаржу. Одночасно не забудьте перевернути маленькі шматочки лосося, щоб вони підрум'янилися з іншого боку.

Крок - 5
06

Цукіні, як і спаржу, наріжте брусочками і відправте на сковороду. Переверніть більший шматок лосося, а маленькі перекладіть на тарілку (вони вже готові).

Крок - 6
07

Стручок червоного чилі розріжте навпіл, видаліть насіння, а м'якоть дрібно порубайте і додайте на сковороду. Перемішайте овочі і перекладіть на тарілку більший шматочок лосося (він теж уже готовий).

Крок - 7
08

Помідори наріжте дрібними кубиками і перекладіть на тарілку. Посоліть, поперчіть, влийте оливкову олію і вичавіть лимонний сік. Перемішайте інгредієнти.

Крок - 8
09

Поріжте кінзу ножем, додайте до помідорів і перемішайте.

Крок - 9
10

Викладіть в тарілку з помідорами запарений кускус і знову перемішайте.

Крок - 10
11

Сервіруйте страву. На тарілку викладіть кускус з помідорами. Зверху покладіть смажену спаржу з кабачками. На них - шматочки смаженого лосося.

Крок - 11
12

Додайте ложку натурального йогурту, а поверх нього ще трохи кускусу з помідорами. Кускус по-мароканськи готовий. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурудзяна каша полента - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша полента 55 4 2 з 5 - детальніше -
Голубці м’ясні - покроковий рецепт, фото 1 Голубці м’ясні 80 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паштет з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з печінки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Лечо - покроковий рецепт, фото 1 Лечо 40 5 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви 45 5 3 з 5 - детальніше -
Яловичі котлети в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Яловичі котлети в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -