Укр
Рус
Поділитися

Домашній курячий суп

(52 оцінки)
60 хвилин порцій - 8 складність - 3 з 5
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1

опис

Нічого складного і недорого. Варимо на обід простий курячий супчик.

Інгредієнти

Вода3 л.
Куриця500 г.
Морква2 шт.
Цибуля2 шт.
Картопля3 шт.
Макарони120 г.
Сільза смаком
Петрушка1 пуч.
Кріп1 пуч.
01

Для приготування знадобиться курячий бульйон, для цього курка ріжеться на шматочки і відварюється.

Шаг - 1
02

Очищається морква і цибулина. Інша цибулина нарізається дрібно, а морква натирається і все це пасерують. Картопля ріжеться кубиками.

Шаг - 2
03

У воду додається курка, морква з цибулею і доводиться до кипіння, вогонь зменшується і вариться близько 50 хвилин. Потім курка, морква і цибуля витягуються і додається картопля, вариться хвилин 15 до закипання.

Шаг - 3
04

Додається пасерована  цибуля з морквою, вермішель і вариться близько 7 хв до готовності. Потім солиться, перчиться, додається зелень і настоюється під кришкою.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: