Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Домашній курячий суп

( 4.5000 4 5 2 оцінки)
60 хвилинпорцій - 8складність - 3 з 5
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Нічого складного і недорого. Варимо на обід простий курячий супчик.

Інгредієнти

Вода3 л.
Куриця500 г.
Морква2 шт.
Цибуля2 шт.
Картопля3 шт.
Макарони120 г.
Сіль за смаком
Петрушка1 пуч.
Кріп1 пуч.
01

Для приготування знадобиться курячий бульйон, для цього курка ріжеться на шматочки і відварюється.

Крок - 1
02

Очищається морква і цибулина. Інша цибулина нарізається дрібно, а морква натирається і все це пасерують. Картопля ріжеться кубиками.

Крок - 2
03

У воду додається курка, морква з цибулею і доводиться до кипіння, вогонь зменшується і вариться близько 50 хвилин. Потім курка, морква і цибуля витягуються і додається картопля, вариться хвилин 15 до закипання.

Крок - 3
04

Додається пасерована  цибуля з морквою, вермішель і вариться близько 7 хв до готовності. Потім солиться, перчиться, додається зелень і настоюється під кришкою.

Крок - 4

Оцінити рецепт