Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Курячий рулет

( 4.8788 4 533 33 оцінки)

3083 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Рулет курячий - відмінна альтернатива магазинним ковбасам. Пропоную варіант рулету з соусом, але начиняти його також можна різними інгредієнтами: сиром, ковбасою, грибами, овочами або сухофруктами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячий рулет" (на 100 грам)

  • Білки16.5 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи9.8 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У середню чавунну сковороду покладіть заздалегідь нарізаний невеликими шматочками бекон і обсмажуйте, постійно перемішуючи, до майже коричневого кольору і утворення легкої скоринки, близько 5 хвилин.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку до бекону, попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями ріпчасту цибулю і смажте, помішуючи, до карамелізації вмісту, близько 10 хвилин.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковорідку вимитий холодною водою шпинат і томыть, помішуючи вміст, до 3 хвилин. Зніміть сковороду з вогню і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

Викладіть заздалегідь вимиту і просушену паперовим рушником курячу грудку на поліетиленову плівку і за допомогою кухонного молотка або качалки відбийте м'ясо, до тонкощів. Повторіть з рештою курячих грудок.

Крок - 4
05

Викладіть великий шматок поліетиленової плівки на велику поверхню і викладіть тонкі частини курки на неї так, щоб краї злегка перекривали один одного. Приправте м'ясо сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Накрийте курку попередньо нарізаними кільцями шинки, часточками швейцарського сиру і раніше підготовленою начинкою з бекону.

Крок - 6
07

Поверніть курку з іншими укладеними інгредієнтами в красивий рулет, акуратно загорніть в харчову плівку, скручуючи кінці, щоб щільно запечатати. Охолодіть протягом 1 години.

Крок - 7
08

Далі рясно викачайте охолоджений рулет в борошні, попередньо збитих курячих яйцях і, нарешті, панірувальних сухарях. Знову в яйце, потім в сухарі.

Крок - 8
09

Перекладіть курячий рулет в паніровці на змащений рослинним або вершковим маслом деко, відправте в попередньо розігріту духовку і випікайте при 200 градусах протягом 40 хвилин до золотистого кольору.

Крок - 9
10

Приготуйте вершковий соус: в маленькій каструлі на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Додайте видавлений через чеснокодавку часник і томіть, до появи насиченого аромату.

Крок - 10
11

Додайте в каструлю просіяне борошно і обсмажуйте вміст, до коричневого кольору. Залийте в каструлю молоко, потім додайте гірчицю і приправте все сіллю і чорним меленим перцем. Додайте пармезан і варіть, помішуючи, поки соус не загусне.

Крок - 11
12

Наріжте курячий рулет невеликими шматочками і подавайте з соусом і свіжою петрушкою.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сметана - покроковий рецепт, фото 1 Сметана 15 1 1 з 5 - детальніше -
Курячий бульйон з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бульйон з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Салат новорічний з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат новорічний з куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з шинкою 45 4 3 з 5 - детальніше -