Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Курячі шлунки

90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Осінь, Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Простий рецепт приготування курячих шлуночків в сметанно- медовому соусі сподобається багатьом.

Інгредієнти

Шлуночок500 г.
Цибуля2 шт.
Морква2 шт.
Сметана3 ст.л
Мед2 ст.л
Сіль за смаком
01

Шлунки перебрати, видалити залишки оболонки, зайвого жирку і скрупульозно промити.

Крок - 1
02

Підготовлені шлунки з крупно нарізаними цибулею та морквою викласти в посуд з товстим дном, залити повністю водою і варити на слабкому вогні, періодично помішуючи. Після 1 години тушкування посолити.

Крок - 2
03

Розварений  стан шлунків визначає їх повну готовність.

Крок - 3
04

За 10 хвилин до зняття каструлі з вогню необхідно додати в страву сметану з медом і наостанок перемішати.

Крок - 4

Оцінити рецепт