Укр
Рус
Сердечка Другі страви Українська кухня

Курячі сердечка

( 4.8125 4 532 32 оцінки)
2894 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Як можна обробити один з найдешевших інгредієнтів таким чином, щоб фінальний результат здивував усіх. Ми приготуємо рецепт курячих сердець з ароматом бальзамічного оцту. Це правильний вибір, коли ви хочете приготувати швидку і смачну вечерю і не хочете витрачати на це багато витрат.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Бульйон 200 мл.
  • Оливкова олія 1 ст.л
  • Петрушка 10 г.
  • Вершкове масло 25 г.
  • Оцет бальзамічний 30 мл.
  • Курячі сердечка 350 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Субпродукт, як курячі сердечка готувати простіше всякого, так як їх м'ясо сердечок досить м'яке і ніжне. Вимивати або чистити ретельно серця, як це роблять з шлунками - не потрібно. Сполосніть курячі сердечка в теплій воді (використовуйте охолоджені або попередньо розморожені). Зріжте ножем верхню частину з аортою, потім розріжте навпіл. Видаліть ножем запечену кров всередині кожного серця.

Крок - 1
02

Розігрійте на сильному вогні сковороду з товстими дном і верстатами (можна взяти чавунну). Налийте в неї оливкову олію, так як сковорода вже гаряча, вона нагріється моментально.

Крок - 2
03

На розпечену сковороду з оливковою олією акуратно, тому що масло почне бризкати в різні боки, покладіть курячі сердечка. Періодично помішуючи, готуйте, поки сердечка не поміняють колір - трохи побіліють.

Крок - 3
04

Коли сердечка стануть світлого кольору, додайте до них бальзамічний оцет. Після додавання оцту може спалахнути вогонь в сковорідці, нічого страшного, таким чином, сердечка підсмажаться ще краще.

Крок - 4
05

Готуйте з бальзамічним оцтом сердечка пару хвилин, потім влийте м'ясний бульйон (приготуйте його заздалегідь або використовуйте покупний). Відставте сковороду, але в ній продовжує кипіти бульйон тим самим, готуючи серця.

Крок - 5
06

Зменшіть вогонь до мінімуму. І поверніть сковороду на комфорки. Продовжіть готувати серця на повільному вогні, поки бульйон не випарується наполовину і утворюючий соус не загусне. Як тільки випарується бульйон, додайте до сердечка вершкове масло з холодильника, але ніяк не заморожене, яке дасть їм вершковий смак і зробить ще м'якше. Струшуючи сковороду, розтопіть повністю масло.

Крок - 6
07

З гілочок свіжої петрушки відірвіть товсті стебла і наріжте дрібно листя. Присипте готові курячі сердечка на сковорідці нарізаною зеленню і перемішайте.

Крок - 7
08

Курячі сердечка перекладіть в глибоку тарілку, полийте соусом зі сковороди, приправте сіллю і чорним меленим перцем на свій смак, можете додати ще кілька крапель оливкової олії. Подавайте курячі сердечка з білим хлібом. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ветчина - покроковий рецепт, фото 1 Ветчина 120 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Норка крота с бананами - покроковий рецепт, фото 1 Торт Норка крота с бананами 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свекольник в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Свекольник в мультиварке 90 5 3 з 5 - детальніше -
Шаурма с курицей в лаваше - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма с курицей в лаваше 40 2 3 з 5 - детальніше -