Укр
Рус
Сердечка Другі страви Українська кухня

Курячі сердечка

( 4.8182 4 533 33 оцінки)

3063 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Як можна обробити один з найдешевших інгредієнтів таким чином, щоб фінальний результат здивував усіх. Ми приготуємо рецепт курячих сердець з ароматом бальзамічного оцту. Це правильний вибір, коли ви хочете приготувати швидку і смачну вечерю і не хочете витрачати на це багато витрат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі сердечка" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири11.9 гр.
  • Вуглеводи0.9 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Субпродукт, як курячі сердечка готувати простіше всякого, так як їх м'ясо сердечок досить м'яке і ніжне. Вимивати або чистити ретельно серця, як це роблять з шлунками - не потрібно. Сполосніть курячі сердечка в теплій воді (використовуйте охолоджені або попередньо розморожені). Зріжте ножем верхню частину з аортою, потім розріжте навпіл. Видаліть ножем запечену кров всередині кожного серця.

Крок - 1
02

Розігрійте на сильному вогні сковороду з товстими дном і верстатами (можна взяти чавунну). Налийте в неї оливкову олію, так як сковорода вже гаряча, вона нагріється моментально.

Крок - 2
03

На розпечену сковороду з оливковою олією акуратно, тому що масло почне бризкати в різні боки, покладіть курячі сердечка. Періодично помішуючи, готуйте, поки сердечка не поміняють колір - трохи побіліють.

Крок - 3
04

Коли сердечка стануть світлого кольору, додайте до них бальзамічний оцет. Після додавання оцту може спалахнути вогонь в сковорідці, нічого страшного, таким чином, сердечка підсмажаться ще краще.

Крок - 4
05

Готуйте з бальзамічним оцтом сердечка пару хвилин, потім влийте м'ясний бульйон (приготуйте його заздалегідь або використовуйте покупний). Відставте сковороду, але в ній продовжує кипіти бульйон тим самим, готуючи серця.

Крок - 5
06

Зменшіть вогонь до мінімуму. І поверніть сковороду на комфорки. Продовжіть готувати серця на повільному вогні, поки бульйон не випарується наполовину і утворюючий соус не загусне. Як тільки випарується бульйон, додайте до сердечка вершкове масло з холодильника, але ніяк не заморожене, яке дасть їм вершковий смак і зробить ще м'якше. Струшуючи сковороду, розтопіть повністю масло.

Крок - 6
07

З гілочок свіжої петрушки відірвіть товсті стебла і наріжте дрібно листя. Присипте готові курячі сердечка на сковорідці нарізаною зеленню і перемішайте.

Крок - 7
08

Курячі сердечка перекладіть в глибоку тарілку, полийте соусом зі сковороди, приправте сіллю і чорним меленим перцем на свій смак, можете додати ще кілька крапель оливкової олії. Подавайте курячі сердечка з білим хлібом. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Піца 4 сири - покроковий рецепт, фото 1 Піца 4 сири 60 3 3 з 5 - детальніше -
Ягідне повидло - покроковий рецепт, фото 1 Ягідне повидло 90 1 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з грибів 50 6 3 з 5 - детальніше -
Омлет зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Омлет зі шпинатом 25 1 2 з 5 - детальніше -