Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Курячі сердечка

35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Курячі сердечка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Курячі серця - це дуже смачно, особливо якщо приготувати їх правильно, підкресливши їх чудовий смак.

Інгредієнти

Курячі сердечка500 г.
Приправи за смаком
Оливкова олія2 г.
Сіль за смаком
Цибуля зелена20 г.
Сметана2 ст.л
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
01

З промитих сердечок зрізати зайвий жирок.

Крок - 1
02

Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії  на гарячій сковороді до золотистого стану, додати сердечка і тушкувати близько 12 хвилин.

Крок - 2
03

Після додавання брусків моркви ще все протушкувати 3 хвилини з частим помішуванням.

Крок - 3
04

Разом з сіллю і перцем додати 2 ст.л. сметани або йогурту, все перемішати і за пару хвилин довести до готовності.

Крок - 4

Оцінити рецепт