Як можна обробити один з найдешевших інгредієнтів таким чином, щоб фінальний результат здивував усіх. Ми приготуємо рецепт курячих сердець з ароматом бальзамічного оцту. Це правильний вибір, коли ви хочете приготувати швидку і смачну вечерю і не хочете витрачати на це багато витрат.
Субпродукт, як курячі сердечка готувати простіше всякого, так як їх м'ясо сердечок досить м'яке і ніжне. Вимивати або чистити ретельно серця, як це роблять з шлунками - не потрібно. Сполосніть курячі сердечка в теплій воді (використовуйте охолоджені або попередньо розморожені). Зріжте ножем верхню частину з аортою, потім розріжте навпіл. Видаліть ножем запечену кров всередині кожного серця.
Розігрійте на сильному вогні сковороду з товстими дном і верстатами (можна взяти чавунну). Налийте в неї оливкову олію, так як сковорода вже гаряча, вона нагріється моментально.
На розпечену сковороду з оливковою олією акуратно, тому що масло почне бризкати в різні боки, покладіть курячі сердечка. Періодично помішуючи, готуйте, поки сердечка не поміняють колір - трохи побіліють.
Коли сердечка стануть світлого кольору, додайте до них бальзамічний оцет. Після додавання оцту може спалахнути вогонь в сковорідці, нічого страшного, таким чином, сердечка підсмажаться ще краще.
Готуйте з бальзамічним оцтом сердечка пару хвилин, потім влийте м'ясний бульйон (приготуйте його заздалегідь або використовуйте покупний). Відставте сковороду, але в ній продовжує кипіти бульйон тим самим, готуючи серця.
Зменшіть вогонь до мінімуму. І поверніть сковороду на комфорки. Продовжіть готувати серця на повільному вогні, поки бульйон не випарується наполовину і утворюючий соус не загусне. Як тільки випарується бульйон, додайте до сердечка вершкове масло з холодильника, але ніяк не заморожене, яке дасть їм вершковий смак і зробить ще м'якше. Струшуючи сковороду, розтопіть повністю масло.
З гілочок свіжої петрушки відірвіть товсті стебла і наріжте дрібно листя. Присипте готові курячі сердечка на сковорідці нарізаною зеленню і перемішайте.
Курячі сердечка перекладіть в глибоку тарілку, полийте соусом зі сковороди, приправте сіллю і чорним меленим перцем на свій смак, можете додати ще кілька крапель оливкової олії. Подавайте курячі сердечка з білим хлібом. Смачного.
Випадкові рецепти