Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Курячі котлети

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

3259 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачні соковиті котлетки! Дуже підійдуть до овочів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курячі котлети" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи34.2 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску помістіть курячий фарш, який можна придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно, шляхом пропускання філе через м'ясорубку або подрібнити за допомогою кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Далі розбийте в миску до м'яса курячі яйця, добре посоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Далі додайте в миску червоний мелений перець, паприку, подрібнений імбир і видавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Потім додайте в миску до решти інгредієнтів заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю. Додайте так само нарізаний тонкими кільцями зелений перець чилі.

Крок - 3
04

Тепер додайте в миску попередньо вимитий і дрібно нашаткований коріандр, панірувальні сухарі і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Далі трохи змоченими водою руками сформуйте з утвореної м'ясної маси заготовки бажаної форми котлет.

Крок - 5
06

Візьміть дві невеликі миски, збийте курячі яйця в одну і добре збийте і засипте панірувальні сухарі в іншу.

Крок - 6
07

Візьміть одну заготовку з м'ясного фаршу, викачайте її в яйці спочатку з обох сторін, а потім покладіть на панірувальні сухарі і викачайте ще в них. Покрийте обидва боки панірувальними сухарями.

Крок - 7
08

Видаліть надлишки і покладіть майбутні котлети на тарілку. Повторіть процес панірування для всіх заготовок. Після того, як заготовки з м'яса будуть в паніровці, відправте їх в холодильник і зберігайте протягом 1 години.

Крок - 8
09

Розігрійте рослинне масло в досить глибокій сковороді. Покладіть котлети в киплячу олію по кілька порцій і обсмажуйте на слабкому або середньому вогні, по 5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 9
10

Викладіть готові курячі котлети на красиве блюдо і подавайте з соусом на ваш вибір.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Роли з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Роли з авокадо 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Соус Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Соус Гуакамоле 35 1 2 з 5 - детальніше -
Купати з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Купати з картоплею в духовці 55 4 3 з 5 - детальніше -