Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Курячі котлети

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачні соковиті котлетки! Дуже підійдуть до овочів.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Топлене вершкове масло50 г.
Фарш курячий500 г.
Батон1 шт.
Вершки 20 %200 мл.
Вершкове масло200 г.
Панірувальні сухарі150 г.
Яйце2 шт.

Покроковий рецепт

01

Курячий фарш перемішати з вимоченим в вершках м'якишем батона. Додати топлене вершкове масло, посолити, поперчити і грунтовно перемішати.

Крок - 1
02

З фаршу сформувати овальні котлети (для соковитості можна додати по скибочці вершкового масла в кожну котлету).

Крок - 2
03

Вмочити в яйце, потім в панірувальні сухарі (велика крихта).

Крок - 3
04

Розтопити вершкове масло і по 5 хвилин смажити кожну сторону котлет. Пухкі  котлети поставити в розігріту до 160 ° духовку на 10 хвилин. Подавати такі котлети краще зі свіжими овочами, картопляним пюре і чарочкою горілки.

Крок - 4

Оцінити рецепт