Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Куряче філе

( 4.9000 4 530 30 оцінок)

3212 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Куряче філе з печерицями - це 30-хвилинна м'ясна вечеря з однієї сковороди. Кожен шматочок такий соковитий і ніжний. Цей рецепт курки з грибами неймовірно простий і обов'язково стане новим фаворитом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряче філе" (на 100 грам)

  • Білки13.2 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте велику важку сковороду на середньому вогні і додайте в неї рослинного масла і трохи вершкового масла. Як тільки масло добре нагріється, додайте в сковорідку попередньо ретельно вимиті і крупно нарізані гриби (можна використовувати будь-які, в даному рецепті дуже поєднуються шампіньйони) і приправте сіллю і часниковим порошком.

Крок - 1
02

Дозвольте грибам смажитися на середньому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи, поки практично вся зайва рідина в сковороді не випарується, і вони не стануть золотисто-коричневими, потім вийміть і перекладіть їх на тарілку.

Крок - 2
03

Далі під проточною водою помийте куряче філе і просушіть паперовим рушником. Приправте курку сіллю і чорним меленим перцем. В ту ж сковорідку додайте ще трохи вершкового масла і рослинного. Покладіть шматки курки в розігріте масло і обсмажуйте, перевертаючи, близько 2 хвилин з кожного боку або до повної готовності м'яса.

Крок - 3
04

Додайте до м'яса заздалегідь очищений від лушпиння і подрібнений (можна видавити через чеснокодавку) часник і смажте близько 1 хвилини, часто помішуючи, поки інгредієнт не стане дуже ароматним.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку попередньо вимитий і дрібно нарізаний кріп, петрушку, зелену цибулю і смажте, помішуючи, ще 1 хвилину, щоб трохи пом'якшити трави.

Крок - 5
06

Поверніть гриби в сковороду і додайте трохи густих вершків. Доведіть вміст до кипіння і продовжуйте варити 2 хвилини, поки соус в сковорідці не загусне, потім зніміть ємність з вогню. Соус буде згущуватися більше, так як він остигає.

Крок - 6
07

Далі викладіть готове куряче філе на блюдо, приправте великою кількістю часникового порошку, за смаком при необхідності, полийте рясно соусом і подавайте до столу гарячим.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Яблучний пиріг шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний пиріг шарлотка 65 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Торт Пінчер кучерявий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пінчер кучерявий 80 7 4 з 5 - детальніше -
Італійська лазанья - покроковий рецепт, фото 1 Італійська лазанья 55 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -