Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Куряче філе

30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Соковите куряче філе з розмарином і часником.  Легка  і дієтична  м'ясна  страва на друге.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Часник2 зуб.
Розмарин2 шт.
Куряче філе2 шт.

Покроковий рецепт

01

З курячого філе паперовим рушником зняти зайву вологу і розділити на частини рівні по товщині. Одну сторону філе посолити і поперчити.

Крок - 1
02

У прогріту сковороду кинути великі зубчики часнику, розмарин і викласти філе несолоною  стороною вниз, верхню сторону м'яса теж присипати часником і розмарином.

Крок - 2
03

Коли нижня частина зарум'яниться, перевернути її і приправити сіллю і перцем. Дожарювати  куряче філе на слабкому вогні. Готову страву скропити лимонним соком.   

Крок - 3

Оцінити рецепт