Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Куряча грудка

30 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

  Я пропоную цікавий рецепт курячої грудки в сметанному соусі з лимоном. Скуштуйте.

Інгредієнти

Куряча грудка250 г.
Цибуля1 шт.
сік лимонний1 ст.л
Сметана150 г.
Сіль 1/2 ст.л
Кріп 1/2 пуч.

Покроковий рецепт

01

Невеликі шматочки  курячої грудки полити  соком  лимону, посолити  і дати 10 хвилин м'ясу  насититися приправою.

Крок - 1
02

На розігрітій сковороді  в рослинній олії  обсмажити шматочки курятини до золотистої шкірочки, потім все змішаи зі  сметанкою, додати  кубики нарізаної  цибулі  і потушкувати  ще 5 хвилин.

Крок - 2
03

Ще через кілька хвилин додати подрібнений кріп і тушкувати  до готовності курячого м'яса.

Крок - 3

Оцінити рецепт