Соковита обсмажена куряча грудка з самим неймовірним медово-часниковим соусом, це чудова швидка вечеря, яку можна додати в свою колекцію рецептів курячої грудки!
Розріжте попередньо вимиті і просушені курячі грудки навпіл горизонтально, щоб в результаті вийшло кілька шматків стейка. Обсипте кожну сторону шматка м'яса сіллю і чорним меленим перцем. За бажанням можна використовувати спеціальні спеції до м'яса.
Засипте борошно в неглибоке блюдо. Змастіть шматки курки борошном з обох сторін, і струсіть надлишки.
Розтопіть більшу частину вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні - залиште невелику кількість на потім.
Покладіть курячу грудку в сковороду і обсмажуйте 2 - 3 хвилини до золотистого кольору з одного боку. Переверніть і готуйте іншу сторону м'яса протягом 1 хвилини. Зменшіть вогонь трохи до середнього.
Створіть трохи місця в сковорідці і додайте до м'яса попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Додайте, що залишилася невелику кількість масла. Розмішайте акуратно часник, як тільки масло розтане. Смажте до появи насиченого аромату.
Додайте в сковорідку яблучний оцет, соєвий соус і мед (бажано використовувати рідкий). Розмішайте вміст і струсіть сковороду для об'єднання всіх інгредієнтів. Доведіть соус в сковорідці до кипіння, потім кіпіть протягом 1 хвилини або поки він злегка не загусне.
Протоміть курячу грудку в соусі. Якщо соус стане дуже густим, додайте трохи води і перемішайте. Зніміть сковорідку з плити. Покладіть готову курячу грудку на тарілки і полийте соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти