Укр
Рус
thermomix thermomix
Курка Другі страви Українська кухня

Куряча грудка

30 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

  Я пропоную цікавий рецепт курячої грудки в сметанному соусі з лимоном. Скуштуйте.

Інгредієнти

  • Куряча грудка 250 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Сметана 150 г.
  • Сіль 1/2 ст.л
  • Кріп 1/2 пуч.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Невеликі шматочки  курячої грудки полити  соком  лимону, посолити  і дати 10 хвилин м'ясу  насититися приправою.

    Крок - 1
  2. 02

    На розігрітій сковороді  в рослинній олії  обсмажити шматочки курятини до золотистої шкірочки, потім все змішаи зі  сметанкою, додати  кубики нарізаної  цибулі  і потушкувати  ще 5 хвилин.

    Крок - 2
  3. 03

    Ще через кілька хвилин додати подрібнений кріп і тушкувати  до готовності курячого м'яса.

    Крок - 3

Оцінити рецепт