Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Куряча відбивна з сиром

( 5.0000 5 515 15 оцінок)

6544 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Куряча відбивна з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Курятина - це м'ясо на всі випадки життя. Вона і готується швидше за інших видів м'яса, і підходить до дієтичного харчування, і взагалі має ніжний м'який смак, який приходиться до душі навіть дітям. Сьогодні пропонуємо вам урізноманітнити своє меню і порадувати домашніх смачною апетитною і мабуть, трошки незвичайною стравою - курячими відбивними з сиром. Курячі відбивні - це завжди виграшна страва, яке подобається всім: і гостям, і домочадцям, а головне господині, яка їх готує, адже у процесі приготування курячі відбивні не займають багато часу, але завжди виходять ніжними, легкими і звичайно ж, смачними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Куряча відбивна з сиром" (на 100 грам)

  • Білки19.6 гр.
  • Жири14.5 гр.
  • Вуглеводи4.5 гр.
  • Калорії237 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У приготуванні курячих відбивних з сиром головне - не пересушити м'ясо. Але це не складе ніяких труднощів, адже курятина - найзручніше у готуванні м'ясо. Отже, приступимо до приготування смачних відбивних. Беремо наше куряче філе, промиваємо його під проточною водою і відправляємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.

Крок - 1
02

На обробній дошці нарізаємо середнього розміру шматки уздовж і поперек філешку. Потім солимо і перчимо кожен шматочок з обох сторін.

Крок - 2
03

Тепер нам потрібно їх відбити. Для цього ми накриваємо наші шматочки харчовою плівкою, щоб, по-перше, не бризкав сік, а по-друге, щоб м'ясо не розлізлося через свою ніжність. Відбиваємо кухонним молотком стороною, де є великі зубці. Але слід зазначити, що занадто багато сили прикладати не потрібно, курятина досить швидко і легко відбивається.

Крок - 3
04

Тепер займемося кляром. Для цього у окремій посудині змішуємо яйця і нежирну сметану, потім поступово додаємо борошно, збиваючи вінчиком, рясно посоливши і трохи поперчивши.

Крок - 4
05

Ну і наостанок, натираємо на крупній тертці твердий сир. Отже, все необхідне для приготування готове, приступаємо до обжарювання відбивних.

Крок - 5
06

Для цього кожен шматочок м'яса вимочуємо у клярі з обох сторін і викладаємо на вже розігріту, з рослинним маслом сковорідку.

Крок - 6
07

Обсмажуємо відбивні з одного боку до появи золотистої скоринки, а потім викладаємо на них зверху трохи натертого сиру і трохи поливаємо зверху кляром, щоб сир добре закріпився, і перевертаємо шматочки. Через 2-3 хвилини знімаємо готову відбивну.

Крок - 7
08

Якщо ви хочете, щоб сир залишався зверху м'яса, то викладаємо його вже на обсмажену з іншого боку відбивну. Знімаємо наші вироби зі сковорідки і подаємо до столу. Курячі відбивні з сиром готові. Дуже смачно подавати зі свіжими помідорами чи огірками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Полуничне варення класичне - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне варення класичне 65 1 2 з 5 - детальніше -
Скумбрія малосольна - покроковий рецепт, фото 1 Скумбрія малосольна 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Буріто з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з яловичиною 40 2 2 з 5 - детальніше -
Рулетики із бекону з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із бекону з сиром 60 5 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з баклажанами 75 6 3 з 5 - детальніше -