Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Курочка з хрусткою скоринкою

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

945 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курочка з хрусткою скоринкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Тепер ви можете приготувати найкращу смажену курку вдома. Забудьте про KFC, цей рецепт смаженої курки вразить вас, і впевнені, що він буде вашим улюбленим. Використовуйте правильну кількість спецій, не перестарайтеся. Курку замаринуйте в молоці, йогурті і спеціях, щоб зробити м'ясо ніжніше й пахучіше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курочка з хрусткою скоринкою" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири28.2 гр.
  • Вуглеводи12.3 гр.
  • Калорії343 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Вам знадобиться ціла курка, яку наріжте досить великими шматками.

Крок - 1
02

У невелику миску засипте мелений імбир, копчену паприку, кайенский перець, цибульний порошок, часниковий порошок, білий перець, сіль і коричневий цукор. Добре змішайте.

Крок - 2
03

На шматочки курки посипте підготовлену суміш спецій. Рівномірно нанесіть на кожну сторону скибочок м'яса. Частину суміші спецій залиште на потім.

Крок - 3
04

У ємність для маринування або велику миску для змішування залийте молоко, додайте йогурт, яєчні білки. Засипте сіль і кілька лаврових листків, добре перемішайте.

Крок - 4
05

Покладіть в миску з підготовленим молочним маринадом нарізану курку, покриту спеціями, накрийте кришкою, поставте в холодильник і маринуйте протягом ночі або мінімум 2 години.

Крок - 5
06

На наступний день або через 2 години дістаньте курку з холодильника на 30 хвилин, щоб вона нагрілася до кімнатної температури. Нагрійте у великій каструлі масло для смаження до температури 160 градусів.

Крок - 6
07

Поки масло нагрівається, додайте решту суміш спецій в миску разом з універсальним борошном, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Добре змішайте.

Крок - 7
08

Вийміть шматочки курки з молочного маринаду і по черзі викладіть їх в паніровці з борошна. Повторюйте процес, поки кожен шматок не буде покритий борошняною сумішшю. Тепер зробіть друге покриття, повторивши попередній крок. Знову занурте в суміш залишеного маринаду.

Крок - 8
09

Покладіть курку в гарячу олію по 2 або 3 шматочки за раз, зменшіть вогонь, щоб курка підтримувала температуру приготування на рівні 140 градуса, і смажте до золотисто-коричневого кольору. Це займе близько 12-15 хвилин.

Крок - 9
10

Витягніть шумівкою готову курочку з хрусткою скоринкою і покладіть на решітку, щоб жир стікав. Подавайте м'ясну закуску відразу з вашим улюбленим гострим соусом чилі.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Локшина вок з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина вок з куркою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Лангет з курки - покроковий рецепт, фото 1 Лангет з курки 75 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чебуреки - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки 120 6 4 з 5 - детальніше -
Плюшка - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка 120 5 3 з 5 - детальніше -
Яєчня - глазун’я - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня - глазун’я 15 2 2 з 5 - детальніше -
Макарони з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сиром в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -