Курка з сиром в духовці за цим рецептом виходить ніжною, соковитою, з апетитною сирною скоринкою. При цьому вам знадобляться зовсім прості, доступні продукти, а на все приготування разом з запіканням в духовці піде не більше 1 години.
Куряче філе промийте водою, висушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими слайсами.
Перекладіть шматочки в ємність для змішування, посоліть, поперчіть і присипте солодкою паприкою.
Влийте соєвий соус і рослинне масло (у нас оливкова, але можна взяти будь-яке, що підходить для термічної обробки: соняшникова, кукурудзяна, рапсова, кунжутне). Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між шматочками філе.
Сир натріть на крупній тертці і пересипте в окрему ємність. Всипте до сиру панірувальні сухарі і солодку паприку і ретельно перемішайте інгредієнти ложкою.
В окрему ємність вбийте яйця і перебити віночком до однорідності.
Кожен шматочок філе спочатку занурте в збиті яйця, а потім обваляйте в сирній паніровці.
Застеліть деко пергаментом і викладіть туди запаніровані шматочки курки. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів Цельсія духовку. Курка з сиром в духовці повинна провести 25 хвилин.
Вийміть деко з духовки і перекладіть запечену курку на тарілку. Подавайте блюдо до столу зі сметаною, кетчупом і свіжою зеленню. Усередині куряче філе ніжне і м'яке, а зовні хрустке і дуже ароматне. Смачного!
Випадкові рецепти