Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

Курка з сиром в духовці

( 4.5714 4 57 7 оцінок)

600 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Узбецька кухня, Чеська кухня, Шведська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курка з сиром в духовці за цим рецептом виходить ніжною, соковитою, з апетитною сирною скоринкою. При цьому вам знадобляться зовсім прості, доступні продукти, а на все приготування разом з запіканням в духовці піде не більше 1 години.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки20.3 гр.
  • Жири5.9 гр.
  • Вуглеводи4.8 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промийте водою, висушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими слайсами.

Крок - 1
02

Перекладіть шматочки в ємність для змішування, посоліть, поперчіть і присипте солодкою паприкою.

Крок - 2
03

Влийте соєвий соус і рослинне масло (у нас оливкова, але можна взяти будь-яке, що підходить для термічної обробки: соняшникова, кукурудзяна, рапсова, кунжутне). Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між шматочками філе.

Крок - 3
04

Сир натріть на крупній тертці і пересипте в окрему ємність. Всипте до сиру панірувальні сухарі і солодку паприку і ретельно перемішайте інгредієнти ложкою.

Крок - 4
05

В окрему ємність вбийте яйця і перебити віночком до однорідності.

Крок - 5
06

Кожен шматочок філе спочатку занурте в збиті яйця, а потім обваляйте в сирній паніровці.

Крок - 6
07

Застеліть деко пергаментом і викладіть туди запаніровані шматочки курки. Надішліть деко в розігрітий до 180 градусів Цельсія духовку. Курка з сиром в духовці повинна провести 25 хвилин.

Крок - 7
08

Вийміть деко з духовки і перекладіть запечену курку на тарілку. Подавайте блюдо до столу зі сметаною, кетчупом і свіжою зеленню. Усередині куряче філе ніжне і м'яке, а зовні хрустке і дуже ароматне. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з селери - покроковий рецепт, фото 1 Салат з селери 30 2 2 з 5 - детальніше -
Халва без сахара - покроковий рецепт, фото 1 Халва без сахара 50 3 3 з 5 - детальніше -
Булгур з цукіні - покроковий рецепт, фото 1 Булгур з цукіні 50 3 3 з 5 - детальніше -
Бульйон зі збитим яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон зі збитим яйцем 260 4 2 з 5 - детальніше -