Укр
Рус
Мясо Другі страви Тайська кухня

Курка з рисом (в мультиварці)

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

979 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з рисом (в мультиварці) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Тайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Курка з рисом - класичне поєднання продуктів. Пропонуємо рецепт приготування цієї страви в мультиварці на низькотемпературному режимі. Готування при низькій температурі дозволяє зробити курку надзвичайно м'якою і соковитою і при цьому зберігати в страві максимум корисних речовин і вітамінів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з рисом (в мультиварці)" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи16.5 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Лук-порей вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Надішліть нарізаний порей в каструлю мультиварки.

Крок - 1
02

Всипте сушений базилік, сіль і мелений чорний перець. Влийте готовий курячий бульйон і перемішайте.

Крок - 2
03

Вимийте і просушіть паперовими рушниками філе курячого стегна. Зніміть з нього шкірку. Підготовлену курку теж покладіть в каструлю мультиварки. В даній страві можна використовувати і курячу грудку, але стегно виходить соковитіше.

Крок - 3
04

Вершкове масло наріжте середніми кубиками і викладіть поверх курки. Закрийте кришку мультиварки і готуйте курку в програмі «Томління» або «Мультіповар» протягом 1,5 години. Переконайтеся, що обраний низькотемпературний режим (65-70 градусів).  

Крок - 4
05

Через цей час вийміть курку з мультиварки, а в бульйон відправте рис швидкого приготування і перемішайте, щоб він просочився бульйоном і спеціями.

Крок - 5
06

Поверніть курку в мультиварку, закрийте кришку і тримайте при тому ж температурному режимі ще 25 хвилин. Курка з рисом (в мультиварці) готова. Завдяки томлінню на низьких температурах вона вийшла дуже м'якою і соковитою, а головне, корисною. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -
Лаваш тонкий - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш тонкий 60 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Заварне тістечко - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тістечко 40 3 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі на пару - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі на пару 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з креветок - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з креветок 60 4 2 з 5 - детальніше -
Печиво "Горішки" - покроковий рецепт, фото 1 Печиво "Горішки" 50 3 3 з 5 - детальніше -