Укр
Рус
Мясо Другі страви Угорська кухня

Курка з рисом, грибами і пармезаном

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

799 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з рисом, грибами і пармезаном - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Золотисті, з хрусткою шкіркою і соковиті запечені курячі стегна на кістках з ніжними грибами і хрусткими обсмаженими шматочками бекону, тушковані в вершково-часниковому соусі з пармезаном. Ще одна вечеря з куркою - полюбите цей рецепт назавжди! Без глютену і з низьким вмістом вуглеводів з максимальним смаком.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з рисом, грибами і пармезаном" (на 100 грам)

  • Білки12.6 гр.
  • Жири13.5 гр.
  • Вуглеводи1.5 гр.
  • Калорії185 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть курку на тарілку. Змішайте в глечику оливкову олію, часник, петрушку, сіль і перець. Нанесіть масляну суміш на курку, щоб повністю покрити її.

Крок - 1
02

Нагрійте велику сковороду або сотейник на середньому вогні. Обсмажте курку спочатку шкірою вниз, поки вона не стане хрусткою і золотисто-коричневою. Поверніть і просмажте іншу сторону (приблизно 2-3 хвилини на кожну сторону). Перекладіть м'ясо в духовку і запікайте до повної готовності, близько 25-30 хвилин.

Крок - 2
03

Коли курка буде готова, вийміть її з сковороди; відкладіть. Використовуючи ту ж сковороду, в якій була курка, обсмажте подрібнений часник в залишеному курячому соку на середньому вогні, часто помішуючи, до появи аромату, близько 1 хвилини.

Крок - 3
04

Додайте дрібно нарізаний бекон і обсмажте, поки він не стане хрустким. Додайте гриби і варіть, поки вони не стануть м'якими.

Крок - 4
05

Влийте вершки (можна використовувати густі вершки, жирні вершки, легкі або знежирені кулінарні вершки, якщо ви віддаєте перевагу більш густому соусу, збийте трохи кукурудзяного крохмалю без гірки з вершками, поки грудочки не стануть однорідними і добре перемішані), курячий бульйон і натертий пармезан. Дайте вмісту варитися, поки він трохи не загусне, близько 2 хвилин. Приправте перцем. Спробуйте спочатку перед додаванням додаткової солі, так як бекон додасть солі.

Крок - 5
06

Додайте обсмажену курку назад у сковороду, дайте вершкам настоятися 1-2 хвилини, щоб вони придбали аромат. За бажанням прикрасьте курку з грибами і пармезаном подрібненою петрушкою і подавайте з рисом або овочами, приготованими на пару / грилі.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Італійська нуга - покроковий рецепт, фото 1 Італійська нуга 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат Ніжність з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Ніжність з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пахлава з лаваша - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з лаваша 55 3 3 з 5 - детальніше -
Ягідний мус з білком - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний мус з білком 35 2 3 з 5 - детальніше -