Золотисті, з хрусткою шкіркою і соковиті запечені курячі стегна на кістках з ніжними грибами і хрусткими обсмаженими шматочками бекону, тушковані в вершково-часниковому соусі з пармезаном. Ще одна вечеря з куркою - полюбите цей рецепт назавжди! Без глютену і з низьким вмістом вуглеводів з максимальним смаком.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть курку на тарілку. Змішайте в глечику оливкову олію, часник, петрушку, сіль і перець. Нанесіть масляну суміш на курку, щоб повністю покрити її.
Нагрійте велику сковороду або сотейник на середньому вогні. Обсмажте курку спочатку шкірою вниз, поки вона не стане хрусткою і золотисто-коричневою. Поверніть і просмажте іншу сторону (приблизно 2-3 хвилини на кожну сторону). Перекладіть м'ясо в духовку і запікайте до повної готовності, близько 25-30 хвилин.
Коли курка буде готова, вийміть її з сковороди; відкладіть. Використовуючи ту ж сковороду, в якій була курка, обсмажте подрібнений часник в залишеному курячому соку на середньому вогні, часто помішуючи, до появи аромату, близько 1 хвилини.
Додайте дрібно нарізаний бекон і обсмажте, поки він не стане хрустким. Додайте гриби і варіть, поки вони не стануть м'якими.
Влийте вершки (можна використовувати густі вершки, жирні вершки, легкі або знежирені кулінарні вершки, якщо ви віддаєте перевагу більш густому соусу, збийте трохи кукурудзяного крохмалю без гірки з вершками, поки грудочки не стануть однорідними і добре перемішані), курячий бульйон і натертий пармезан. Дайте вмісту варитися, поки він трохи не загусне, близько 2 хвилин. Приправте перцем. Спробуйте спочатку перед додаванням додаткової солі, так як бекон додасть солі.
Додайте обсмажену курку назад у сковороду, дайте вершкам настоятися 1-2 хвилини, щоб вони придбали аромат. За бажанням прикрасьте курку з грибами і пармезаном подрібненою петрушкою і подавайте з рисом або овочами, приготованими на пару / грилі.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти