Смачна і оригінальна самостійна страва для обіду або вечері. Внесіть різноманітність у повсякденне меню, і приготуйте курятину з овочами по-китайськи.
Курятину обсушіть паперовим рушником, наріжте на кубики 3-4 см і викладіть м'ясо в глибоку ємність. Налийте соєвий соус і кунжутне масло. Часник очистіть, пропустіть через спеціальний прес і викладіть в миску з м'ясом. Додайте харчову соду, білий мелений перець і ретельно перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися на поверхні м'яса. Дайте курці промаринуватися мінімум 15 хвилин. Можна прибрати в холодильник на всю ніч.
У глибоку ємність насипте борошно і обваляйте в ній шматочки маринованого м'яса. Поставте на плиту сотейник або каструлю з маслом і розігрійте його до 175 ° С. Опустіть в каструлю м'ясо і обсмажуйте до золотисто-коричневого кольору. Смажену курятину викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.
У невелику ємність насипте сіль, суміш «5 спецій», курячий порошок і чорний мелений перець. Перемішайте сухі інгредієнти.
Поставте сковороду на плиту і налийте рослинне масло. Для смаження можна використовувати соняшникову, канолу, рапсову або будь-яке нейтральне ароматизоване рослинне масло. У розігріту жаровню викладіть нашаткований слайсами часник. Додайте нарізаний червоний перець чилі. Поки суміш на вогні, намагайтеся перемішувати її якомога частіше. Всипте пластівці чилі.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і відправте на сковороду. Зі свіжого перцю чилі видаліть плодоніжки і додайте плоди до решти інгредієнтів.
У жаровню до овочів викладіть м'ясо і притрусіть сумішшю спецій для м'яса. Посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і обсмажте протягом 1 хвилини. Смачна і оригінальна м'ясна страва готова. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти