Укр
Рус
Мясо Другі страви Китайська кухня

Курка з перцем і сіллю, по-китайськи

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1057 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з перцем і сіллю, по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Смачна і оригінальна самостійна страва для обіду або вечері. Внесіть різноманітність у повсякденне меню, і приготуйте курятину з овочами по-китайськи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з перцем і сіллю, по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи24.6 гр.
  • Калорії236 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курятину обсушіть паперовим рушником, наріжте на кубики 3-4 см і викладіть м'ясо в глибоку ємність. Налийте соєвий соус і кунжутне масло. Часник очистіть, пропустіть через спеціальний прес і викладіть в миску з м'ясом. Додайте харчову соду, білий мелений перець і ретельно перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися на поверхні м'яса. Дайте курці промаринуватися мінімум 15 хвилин. Можна прибрати в холодильник на всю ніч.

Крок - 1
02

У глибоку ємність насипте борошно і обваляйте в ній шматочки маринованого м'яса. Поставте на плиту сотейник або каструлю з маслом і розігрійте його до 175 ° С. Опустіть в каструлю м'ясо і обсмажуйте до золотисто-коричневого кольору. Смажену курятину викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків олії.

Крок - 2
03

У невелику ємність насипте сіль, суміш «5 спецій», курячий порошок і чорний мелений перець. Перемішайте сухі інгредієнти.

Крок - 3
04

Поставте сковороду на плиту і налийте рослинне масло. Для смаження можна використовувати соняшникову, канолу, рапсову або будь-яке нейтральне ароматизоване рослинне масло. У розігріту жаровню викладіть нашаткований слайсами часник. Додайте нарізаний червоний перець чилі. Поки суміш на вогні, намагайтеся перемішувати її якомога частіше. Всипте пластівці чилі.

Крок - 4
05

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і відправте на сковороду. Зі свіжого перцю чилі видаліть плодоніжки і додайте плоди до решти інгредієнтів.

Крок - 5
06

У жаровню до овочів викладіть м'ясо і притрусіть сумішшю спецій для м'яса. Посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і обсмажте протягом 1 хвилини. Смачна і оригінальна м'ясна страва готова. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Вишневий пиріг з безе - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий пиріг з безе 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яєчня в хлібі - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня в хлібі 30 3 2 з 5 - детальніше -
Біляші з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом 110 4 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво "Трикутники" - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво "Трикутники" 65 4 3 з 5 - детальніше -
Смажені макарони з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Смажені макарони з сиром 55 3 2 з 5 - детальніше -