Укр
Рус
Мясо Другі страви Австрійська кухня

Курка з перцем і сіллю, по-китайськи

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

738 - переглядів
65 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Курка з перцем і сіллю, по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачна курка цілком, маринована і запечена. Подавати її необхідно з зеленим салатом, овочами або рисом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з перцем і сіллю, по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки13 гр.
  • Жири18.3 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з додавання свіжовичавленого лимонного соку в миску, потім додайте наступні спеції: сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець або паприку, орегано, натертий імбир, а потім залийте оливкову олію. Добре перемішайте все і відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Потім відріжте кінчики курячих крилець з попередньо вимитої тушки. Збережіть шкіру курки для цього рецепта. Змастіть просушену курку раніше підготовленим маринадом, потім відправте птицю в неглибоку форму для запікання, попередньо змащену олією.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння цибулю і часник. Вкладіть всередину курки половину нарізаної великими шматками цибулі і кілька подрібнених зубчиків часнику.

Крок - 3
04

Обв яжіть курку по курячим стегнам мотузкою (яка не горить). Це допоможе курці приготуватися більш рівномірно і не розпадатися при запіканні.

Крок - 4
05

Решту цибулі розсипте, розкришивши соломкою по всій формі з куркою, щоб приготувати з м'ясом.

Крок - 5
06

Залийте курку в формі для запікання маринадом, відправте в попередньо розігріту духовку і запікайте в ній при 180 градусах протягом приблизно 45 хвилин.

Крок - 6
07

Вийміть запечену курку з духовки і змастіть ще заздалегідь топленим маслом. Знову відправте форму з м'ясом в духовку і продовжуйте готувати ще близько 30-40 хвилин.

Крок - 7
08

Потім вийміть курку з духовки і перевірте, приготовлені чи грудка і стегна перед подачею на стіл. Під час готування курки ви можете підготувати так само зелений салат, тушковані овочі з часником і маслом або білий рис. Курку з сіллю і перцем по-китайськи подавайте до столу в гарячому вигляді.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Плов без м’яса 60 5 3 з 5 - детальніше -
Манти з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Манти з м’ясом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Смажена локшина - покроковий рецепт, фото 1 Смажена локшина 35 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний гуляш - покроковий рецепт, фото 1 Грибний гуляш 45 6 3 з 5 - детальніше -
Смачна нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Смачна нутелла 50 2 3 з 5 - детальніше -
Карась смажений на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Карась смажений на сковороді 55 2 3 з 5 - детальніше -