Курка з овочами по-китайськи - повноцінна друга страва з курятини з овочами, яка до того ж дуже швидко готується. У рецепті не так багато інгредієнтів, але вони відмінно працюють разом і дають незмінно прекрасний результат.
Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте слайсами товщиною 5-7 мм.
Надішліть курку в каструлю і приправте сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Вбийте туди ж яйце і перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу.
Додайте в суміш борошно і знову перемішайте, щоб вона покрила кожен шматочок курки з усіх боків.
Розігрійте в сковороді (у нас вок, але ви можете використовувати звичайну) рослинне масло для фритюру. Коли його температура досягне 175-180 градусів, Відведіть туди курку і смажте до рум'яності з усіх боків.
Обсмажену курятину шумівкою перекладіть на решітку, щоб стік зайвий жир. Якщо немає решітки, промокніть курку паперовим рушником.
Червоний болгарський перець вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Зі сковороди злийте більшу частину масла, в якому смажилася курка, а в, що залишився відправте нарізаний перець.
Відкрийте баночку з консервованими ананасами і злийте сік в сковороду з перцем. Туди ж додайте шматочки ананасів і влийте воду. Доведіть суміш до кипіння.
Змішайте кукурудзяний крохмаль з водою і влийте в сковороду. Знову доведіть масу до кипіння і перекладіть в сковороду обсмажену курку. Томіть страву на плиті, поки рідина не загусне. Курка з овочами по-китайськи готова. Подавайте її на стіл гарячою на подушці з відвареного рису. Зверху присипте страву нарізаною зеленою цибулею. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти