Укр
Рус
Мясо Другі страви Китайська кухня

Курка з овочами по-китайськи

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1146 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з овочами по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Курка з овочами по-китайськи - повноцінна друга страва з курятини з овочами, яка до того ж дуже швидко готується. У рецепті не так багато інгредієнтів, але вони відмінно працюють разом і дають незмінно прекрасний результат.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з овочами по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири0.9 гр.
  • Вуглеводи15 гр.
  • Калорії121 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте слайсами товщиною 5-7 мм.

Крок - 1
02

Надішліть курку в каструлю і приправте сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Вбийте туди ж яйце і перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу.

Крок - 2
03

Додайте в суміш борошно і знову перемішайте, щоб вона покрила кожен шматочок курки з усіх боків.

Крок - 3
04

Розігрійте в сковороді (у нас вок, але ви можете використовувати звичайну) рослинне масло для фритюру. Коли його температура досягне 175-180 градусів, Відведіть туди курку і смажте до рум'яності з усіх боків.

Крок - 4
05

Обсмажену курятину шумівкою перекладіть на решітку, щоб стік зайвий жир. Якщо немає решітки, промокніть курку паперовим рушником.

Крок - 5
06

Червоний болгарський перець вимийте, просушіть і наріжте невеликими шматочками. Зі сковороди злийте більшу частину масла, в якому смажилася курка, а в, що залишився відправте нарізаний перець.

Крок - 6
07

Відкрийте баночку з консервованими ананасами і злийте сік в сковороду з перцем. Туди ж додайте шматочки ананасів і влийте воду. Доведіть суміш до кипіння.

Крок - 7
08

Змішайте кукурудзяний крохмаль з водою і влийте в сковороду. Знову доведіть масу до кипіння і перекладіть в сковороду обсмажену курку. Томіть страву на плиті, поки рідина не загусне. Курка з овочами по-китайськи готова. Подавайте її на стіл гарячою на подушці з відвареного рису. Зверху присипте страву нарізаною зеленою цибулею. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Роли «Філадельфія» - покроковий рецепт, фото 1 Роли «Філадельфія» 45 2 3 з 5 - детальніше -
Дріжджові пасхальні куличі - покроковий рецепт, фото 1 Дріжджові пасхальні куличі 60 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти