Курка з макаронами в мультиварці - проста страва з неймовірним смаком. Завдяки готуванню на низькотемпературному режимі м'ясо виходить дивно м'яким і соковитим. При цьому в ньому зберігається максимум корисних речовин. У страви ніжна, вершкова текстура і приємний аромат базиліка і спецій. Як приготувати смачну курку, томленою з макаронами в мультиварці, читайте в рецепті.
Філе курячої грудки вимийте, просушіть і викладіть в чашу мультиварки. Всипте будь-яку приправу для курки на свій смак і часниковий порошок (мелений або гранульований сушений часник). Додайте лимонний перець (це складова приправа, в яку входять чорний мелений перець, лимонна цедра, лимонна кислота, сушена цибуля, куркума і сіль). Додатково посоліть і поперчіть курку. Для аромату відправте в страву сушений базилік, а для соковитості і кремової текстури - вершкове масло.
Червоний і зелений болгарський перець вимийте, просушіть і наріжте невеликими кубиками. Додайте подрібнений перець до решти інгредієнтів.
Влийте в страву жирні вершки (не менше 30%), в яких буде томится курочка. Закрийте кришку мультиварки і готуйте грудки на програмі, що підтримує температуру 80-90 градусів Цельсія. Час готування - близько години.
Через зазначений час відкрийте чашу мультиварки і прямо в ній за допомогою вилок розберіть курку на волокна.
Всипте в мультиварочну каструлю макарони. Перемішайте інгредієнти і варіть на тій же програмі, поки макарони не стануть м'якими.
Коли курка з макаронами в мультиварці дійде до готовності, перекладіть вміст каструлі в тарілку і подавайте до столу. Страва виходить дуже м'якою, ніжною, соковитою і вершковою, з тонким базиліковим ароматом. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти