Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Курка з картоплею

90 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Курка з картоплею - їжа проста і доступна. Легко можна вибрати страву з курки на свій смак. В мультиварці, в духовці в рукаві або в фользі.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Приправи1 ч.л
Оливкова олія2 ст.л
Сметана100 мл.
Часник3 зуб.
Цибуля100 г.
Помідор1 шт.
Картопля1 кг.
Стегно куряче6 шт.
01

Нарізається картопля, часник дрібніше і кришиться цибуля часточками. Курячі стегна соляться, натираються спеціями, намазуються сметаною і часником.

Крок - 1
02

Нарізати шматочками помідор. Викласти картоплю в форму, поперчити, посолити і додати оливкову олію.

Крок - 2
03

Потім покласти курячі стегна, а зверху викласти помідори. Все це накрити фольгою і запікати  близько години  при 220 градусах. Після цього фольга знімається і пропікається ще 15 хв.  

Крок - 3

Оцінити рецепт