Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Французька кухня

Курка з часником в майонезі в духовці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

949 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з часником в майонезі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Грузинська кухня, Азербайджанська кухня, Азіатська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Курка з часником в майонезі в духовці - найпопулярнішу страву, яку готують у багатьох країнах світу. Пропонуємо китайський варіант рецепта. В результаті ви отримаєте рум'яну і апетитну курочку з пряним ароматом спецій. Рецепт ідеальний для тих, хто обожнює хрусткі курячі ніжки, але уникає фритюру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з часником в майонезі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки14.8 гр.
  • Жири14.9 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії200 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі гомілки вимийте, просушіть паперовим рушником і викладіть в миску. Додайте розпушувач для тіста і сіль. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції рівномірно розподілилися по курці. Поставте гомілки в холодильник мінімум на 1 годину, а краще на ніч. Чим довше працює розпушувач, тим більше хрусткою вийде скоринка.

Крок - 1
02

Перекладіть курячі гомілки на решітку для випічки і поставте в розігріту до 230 градусів духовку на 55-60 хвилин. У процесі випікання перевертайте курку кожні 20 хвилин, щоб вона рівномірно пропеклася.

Крок - 2
03

Поки запікаються гомілки, займіться часниково-майонезним соусом. З'єднайте в одній ємності томатний кетчуп, майонез, мед і сушений часник. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Соус готовий.

Крок - 3
04

Вийміть курку з духовки і відразу, поки вона ще дуже гаряча, залийте приготовленим часниково-майонезним соусом. Добре перемішайте, щоб соус покрив гомілки цілком.

Крок - 4
05

Курка з часником в майонезі в духовці готова. Вона рум'яна і хрустка, ніби щойно з фритюру, але при цьому не жирна. Завдяки соусу у курячих гомілок приємний кисло-солодкий присмак і апетитний запах часнику. Це ідеальна страва для вечірок і вечері для тих, хто не любить довго готувати або занадто втомився. Готується просто і швидко, а виходить дуже смачно. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фондю без фондюшниці - покроковий рецепт, фото 1 Фондю без фондюшниці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Крокети «Кауза» - покроковий рецепт, фото 1 Крокети «Кауза» 45 3 3 з 5 - детальніше -
Тріска по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Тріска по-китайськи 40 3 3 з 5 - детальніше -
Відбивні по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Відбивні по-французьки 45 3 2 з 5 - детальніше -