Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Европейская кухня

Курка з баклажанами і помідорами в духовці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

816 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка з баклажанами і помідорами в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Баклажани мають неймовірний смак, тому давайте наріжемо їх віялом і запечемо з іншими овочами і з смаженими курячими стегнами. Гіркувато-гострий смак баклажанів прекрасно поєднується з іншими ароматами. А віяла не тільки виглядають красивіше, але і готувати набагато швидше. Подавайте їх теплими або холодними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з баклажанами і помідорами в духовці" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться м'ясом. У цьому рецепті пропонуємо використовувати курячі стегна. Отже, стегна ретельно вимийте проточною водою і промокніть паперовим рушником. Заповніть сковороду (близько 23 см) на чверть рослинною або оливковою олією, нагрійте її на середньому вогні. Потім покладіть в гаряче масло курячі стегна, приправте їх сіллю і чорним меленим перцем і смажте з обох боків до золотистого кольору. Відкладіть обсмажене м'ясо на тарілку і залиште трохи масла для смаження для подальшого використання.

Крок - 1
02

Тепер займіться підготовкою баклажан. Добре вимийте овоч холодною водою, а потім наріжте баклажани скибочками, щоб вони виглядали як віяла. Знизу зробіть глибокі скибочки (розрізи), майже доходять до стебельчатої ​​головки.

Крок - 2
03

Викладіть розрізані баклажани на деко, застелене пергаментним папером або фольгою. Потім вимийте, а потім наріжте довгими скибочками болгарський перець. Обережно додайте скибочки червоного болгарського перцю між усіма часточками (розрізами) баклажанів.

Крок - 3
04

Додайте курячі стегна на деко до баклажанів (укладіть акуратно поруч з овочами). Потім посипте вміст дека попередньо вимитими помідорами чері і зверху покладіть гілочки орегано і молодий шпинат.

Крок - 4
05

Приправте вміст дека сіллю і чорним меленим перцем і збризніть все це невеликою кількістю масла для смаження або оливкової олії. Далі очистіть від лушпиння зубчики часнику. Додайте часник в деко до решти продуктів. Надішліть деко з вмістом в попередньо розігріту духовку і запікайте приблизно 45 хвилин при 200 градусах. Готову курку з баклажанами і помідорами можна прикрасити свіжою петрушкою.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк свіжа капуста - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк свіжа капуста 75 6 4 з 5 - детальніше -
Котлети з кабачків і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з кабачків і картоплі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Слоєний салат "Грибна поляна" - покроковий рецепт, фото 1 Слоєний салат "Грибна поляна" 50 5 3 з 5 - детальніше -