Укр
Рус
Мясо Другі страви Литовська кухня

Курка з ананасом по-китайськи

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

661 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Курка з ананасом по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Абсолютно запечене і наповнене ароматом м'ясо. Ця курка з ананасом, заправлена і покрита чудовим овочевим соусом. Наскільки добре це і смачно, вирішуйте самі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з ананасом по-китайськи" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи16.1 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У великій мисці змішайте попередньо вимиту і дрібно нарізану курку (використовуйте філейну частину) з невеликою кількістю соєвого соусу, кукурудзяного крохмалю і курячим яйцем. Накрийте замариноване м'ясо кришкою або харчовою плівкою і відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин.

Крок - 1
02

Розріжте ананас навпіл уздовж, і акуратно наріжте фрукт (м'якоть), кожну половину подрібніть на невеликі кубики, залишивши зовнішню поверхню ананаса недоторканою. Вийміть нарізаний кубиками ананас і відкладіть в миску.

Крок - 2
03

Помістіть решту кукурудзяного крохмалю в окрему велику миску, покладіть в неї замариновану курку (по черзі) і перемішайте мариновані курячі шматочки, поки вони не стануть рясно вкритими сипучою сумішшю. Струсіть зайве.

Крок - 3
04

Наполовину наповніть середню каструлю рослинним маслом і максимально нагрійте, поки температура масла не досягне 180 градусів. Покладіть в киплячу олію шматочки курки. Обсмажуйте м'ясо протягом 4-5 хвилин, поки покриття не стане золотисто-коричневим, а курка повністю не приготується. Перекладіть обсмажені скибочки м'яса на решітку, поставлену поверх паперових рушників, щоб вони позбулися зайвого жиру.

Крок - 4
05

Щоб приготувати соус, нагрійте трохи рослинного або оливкового масла в середній сковороді на середньому вогні. Обсмажте в маслі подрібнений болгарський перець і ріпчасту цибулю близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи, поки овочі не стануть м'якими.

Крок - 5
06

Додайте так само в сковорідку нашаткований часник і імбир і готуйте до появи насиченого аромату. Додайте в сковороду до овочів оцет, засипте цукор і залийте кетчуп, ретельно все перемішайте. Доведіть суміш до кипіння.

Крок - 6
07

Додайте в сковороду з вмістом раніше підготовлені кубики ананаса і ретельно прогрійте все, періодично помішуючи. Викладіть курку в сковороду і перемішайте, щоб покрити кожен шматок соусом.

Крок - 7
08

Викладіть суміш зі сковороди в кожну половину раніше видовбаного ананаса разом з ложкою заздалегідь відвареного рису, прикрасьте зеленою цибулею, посипте кунжутом і подавайте курку з ананасом по-китайськи до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Борщ з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з томатною пастою 70 5 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Гамбургер з курячою котлетою - покроковий рецепт, фото 1 Гамбургер з курячою котлетою 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лазанья з соусом Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з соусом Болоньєзе 60 5 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з тофу - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з тофу 45 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Крокембуш з профітролей - покроковий рецепт, фото 1 Торт Крокембуш з профітролей 70 5 3 з 5 - детальніше -