Укр
Рус
Мясо Другі страви Єврейська кухня

Курка з ананасами і сиром

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1013 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Курка з ананасами і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дуже простий, смачний і поживний спосіб приготувати курку з ананасами і сиром, яка сподобається всім, ви не будете витрачати нічого даремно, а діти будуть їсти з задоволенням і просити добавку, не пропустіть цей рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з ананасами і сиром" (на 100 грам)

  • Білки16.4 гр.
  • Жири11.5 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії186 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У миску залийте молоко з оливковою олією, додайте соєвий соус, посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем. Додайте так само в миску кукурудзяний крохмаль, добре перемішайте вміст, до однорідної рідкої маси.

Крок - 1
02

Ретельно помийте під проточною водою курячу грудку, промокніть паперовим рушником і розріжте її на більш тонкі шматки. Помістіть в миску з приготованим раніше маринадом курячу грудку і залиште на час в стороні, чим довше м'ясо буде в маринаді, тим буде набагато краще.

Крок - 2
03

Тим часом, помістіть невелику сковорідку на плиту і добре розігрійте, покладіть в неї попередньо тонко нарізані скибочки шинки і обсмажуйте, щоб вона трохи підрум'янилася з обох сторін. Вийміть обсмажену шинку на тарілку і залиште на час, до подальшого використання.

Крок - 3
04

У цю ж сковорідку покладіть нарізаний круглими скибочками ананас (можна використовувати консервований) і обсмажують так, щоб він добре підзолотився з обох сторін протягом декількох хвилин, виймайте і залишайте.

Крок - 4
05

Тепер в ту ж сковорідку додайте трохи рослинного або оливкового масла, дайте трохи нагрітися. Потім додайте в гарячу олію заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і дайте полежати, помішуючи, кілька хвилин. Обсмажену цибулю теж перекладіть в окрему ємність.

Крок - 5
06

Вийміть курку з маринаду і перекладіть в гарячу сковороду, дайте готуватися м'ясу кілька хвилин з кожного боку, поки не побачите, що курка обсмажена. Коли м'ясо буде обсмажене з обох сторін, зменшіть вогонь до мінімуму і залийте його маринадом, додайте раніше смажену цибулю і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім покладіть раніше підготовлену шинку на курку, потім тонко нарізані скибочки сиру і, нарешті, ананас, щоб кожна грудка була повністю покрита.

Крок - 7
08

Накрийте сковороду кришкою і дайте вмісту готуватися, щоб сир розплавився і був створений більш густий соус. Коли ви побачите, що сир добре розтоплений і соус загус, знайте - курка готова. Супроводжує, як правило, курку з ананасами і сиром відварений рис і свіже листя салату або базиліка.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Буріто з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з рисом 40 6 3 з 5 - детальніше -
Міні круасани - покроковий рецепт, фото 1 Міні круасани 60 3 3 з 5 - детальніше -
Вареники з маком - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з маком 55 3 3 з 5 - детальніше -