Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Німецька кухня

Курка з ананасами і сиром в духовці по-французьки

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

884 - переглядів
60 хвилин порцій - 0 складність - 3 з 5
Курка з ананасами і сиром в духовці по-французьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Зараз вже навряд чи когось здивуєш поєднанням здавалося б зовсім несумісних продуктів курки і ананаса, страви з яких вже широко відомі в кулінарії. До речі, рецептів придумано чимало і кожен з них по своєму прекрасний, але курка з ананасами і сиром в духовці по-французьки - це просто шедевр. Тому, якщо вам просто необхідно прикрасити святковий стіл, до того ж, не надто калорійною стравою, наш рецепт точно для вас. Вишукане, ніжне і нежирне куряче м'ясо, просочене соком ананаса просто зачарує ваших гостей своєю пікантність.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка з ананасами і сиром в духовці по-французьки" (на 100 грам)

  • Білки14.5 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ніжне куряче філе в тандемі з ананасом і сиром складе таке поєднання, що приготована вами страва зробить просто фурор у вашому домі. Перш за все, звичайно ж, як і в будь-якій м'ясній страві, потрібно підготувати м'ясо. Куряче філе добре промиваємо, промокуємо паперовим рушником і видаляємо плівки. Потім розрізаємо навпіл кожну філешку уздовж волокон і викладаємо на обробну дошку.

Крок - 1
02

Тепер куряче м'ясо трохи солимо по обидва боки і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

На деко вливаємо трохи оливкового масла і розмазуємо по всій поверхні за допомогою кулінарного пензлика. Після цього викладаємо на змащене маслом деко підготовлені шматки курячого філе і відправляємо в духовку.

Крок - 3
04

Готуємо курятину протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Тим часом тонкі слайси бекону нарізаємо неширокими смужками.

Крок - 4
05

По закінченню зазначеного часу дістаємо деко з м'ясом з духовки і викладаємо поверх кожного шматка курячого філе скибочки бекону.

Крок - 5
06

Далі накриваємо бекон кільцями ананаса, а ще зверху укладаємо шматочки сиру моцарелла. Після цього деко знову повертаємо в розігріту духовку і запікаємо ще не менше 10 хвилин. Ароматна, злегка рум'яна курка з ананасами і сиром в духовці по-французьки готова.

Крок - 6
07

Знімаємо готовий м'ясний вишуканий виріб з листа і викладаємо на блюдо і посипаємо сушеною зеленню. Таке м'ясо універсальне і відмінно поєднується з будь-яким гарніром, а також відмінно може бути самостійною стравою. Курятина, просочена соковитим екзотичним ананасом і насичена його тонким ароматом, покрита апетитною сирною скоринкою має вишуканий смак і абсолютно нескладна в приготуванні. Сподіваюся, курка приготована за нашим рецептом, буде з захопленням сприйнята вашими домочадцями як в будній обід або вечерю, так і на святковому столі.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запечене м’ясо в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Запечене м’ясо в рукаві 120 5 3 з 5 - детальніше -
Тропічний смузі - покроковий рецепт, фото 1 Тропічний смузі 35 1 2 з 5 - детальніше -
?>