Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Курка в соєвому соусі з медом

( 4.3333 1 56 6 оцінок)

6011 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Курка в соєвому соусі з медом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ароматна і легка курка, зроблена швидко і просто, з найдивовижнішим медово-соєвим соусом з 5 інгредієнтів, який настільки хороший, що ви захочете використовувати його на все!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Курка в соєвому соусі з медом" (на 100 грам)

  • Білки14.9 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії156 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті можна використовувати будь-яку частину курки для приготування. Ми пропонуємо зупинити свій вибір на курячих стегнах. Отже, м'ясо ретельно вимийте під холодною водою і просушіть. Приправте курку сіллю, чорним меленим перцем і часниковим порошком, відставте на час в сторону.

Крок - 1
02

Розігрійте сковороду або сотейник на середньому вогні. Налийте в сковорідку рослинне або оливкове масло і покладіть промариновані курячі стегна. Обсмажуйте м'ясо з обох сторін, до золотистого кольору і до повної готовності.

Крок - 2
03

Зменшіть вогонь після обсмажування м'яса з обох сторін, накрийте сковороду кришкою і продовжуйте готувати до тих пір, поки курка не буде пртушкована, повертаючи кожні 5 хвилин до повної готовності.

Крок - 3
04

Злийте більшу частину надлишків масла з сковороди, якщо його буде більш, ніж достатньо. Коли курка буде готова і притушкована всередині, покладіть її на сковороду шкіркою вгору (якщо готуєте зі шкірою), додайте попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний або видавлений через чеснокодавку часник, покладіть між куркою.

Крок - 4
05

Обсмажуйте вміст сковороди, до ароматного стану (близько 30 секунд). Потім додайте рідкий мед, теплу воду, яблучний оцет і соєвий соус. Збільште вогонь до середнього і продовжуйте готувати м'ясо, поки соус в сковороді не зменшиться і не загусне (близько 3-4 хвилин).

Крок - 5
06

Тепер посипте м'ясо в сковороді кунжутом, прикрасьте попередньо вимитою і на обробній дошці нашаткованою петрушкою. Готову курку в соєвому соусі з медом подавайте, уклавши на відварений рис або зі свіжим салатом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хек тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Хек тушкований з овочами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Печеня з курки зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки зі шпинатом 80 4 3 з 5 - детальніше -
Велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Велика ватрушка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Стір-фрай - покроковий рецепт, фото 1 Стір-фрай 20 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Окрошка з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка з редькою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Юшка на багатті - покроковий рецепт, фото 1 Юшка на багатті 80 6 4 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося в духовці 35 1 3 з 5 - детальніше -
Лагман з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з редькою 75 4 3 з 5 - детальніше -